Bükkszentkereszti Gyógynövénynapok

Bepillantás a korábbi Gyógynövénynapokba

Idén is sokan jöttek el hozzánk Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokra. Sok jó tanácsot adtunk a gyógynövények használatáról.

A XIII. Bükkszentkereszti gyógynövénynapokon jártunk

A Gyógynövénynapok mára a természetbarátok egyik legnépszerűbb fesztiválja lett. Megmutatjuk, mi miért szeretjük!

Nem lesz idén Gyógynövénynap Bükkszentkereszten

Az idei Gyógynövénynapok sajnos elmaradnak.

XII. Gyógynövénynapok a bükki füvesember birodalmában

Gyuri bácsi invitálására idén is több ezer vendég gyűlt össze, hogy előadásokat hallgasson, túrázzon, kikapcsolja magát a napi hajtásból. Beszámolóval és bőséges képgalériával idézzük fel a fesztivált.

Beszámoló a XI. Gyógynövénynapokról

Július 8-9-én ismét felélénkült Bükkszentkereszt: a bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi által megálmodott Gyógynövénynapokra több ezer érdeklődő érkezett a tiszta levegőjű, madárcsicsergéstől hangos, kis hegyi faluba.

Interjú az örökifjú Dr. Gillich István jógaoktató és természetgyógyásszal

Ismerjék meg Dr. Gillich Istvánt, aki természetgyógyászatot oktat, jógát és masszázsterápiát tanít, apiterápiával foglalkozik és túrát vezet.

X. Gyógynövénynapok: egy fesztivál, ami egyre csak fiatalodik

Reméljük, hogy a jubileumi Gyógynövénynapok mindenkit kellőképpen feltöltött lelkileg és kiemelt a hétköznapok sodrásából! Alapos beszámolóval és bőséges képgalériával készültünk a rendezvényről.

Interjú Dr. Berkényi Tamással, a Vadmadárkórház alapítójával

Dr. Berkényi Tamás, a „madárdoki” már gyermekkorában lelkesedéssel gyűjtötte maga köré az állatokat, ma pedig a Vadmadárkórházat vezeti.

Üzenetek odafentről

„Talán arról kéne írni, hogy milyen végtelenek a lehetőségeink a teljes életre. Arról, hogy mindig van választásunk.” Ismerjék meg Schäffer Erzsébet szívmelengető gondolatait!