Adag
4
Energia
172 kcal
Szénhidrát
5 g
Fehérje
8 g
Zsír
11 g
Sárga Diána receptje (Receptsarok 5.)

Hozzávalók
- 80 g natúr joghurt
- 80 g light mascarpone
- 100 g sovány túró
- 100 g gránátalma
- 60 g zabpehely
- 4 csapott tk. xilit
- reszelt citromhéj
Elkészítés
1
A joghurtot, mascarponét és a túrót kézi habverővel simára keverjük.
2
Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, illetve az édesítőszert.
3
Ezt követően megtisztítunk egy gránátalmát, és a magokból kimérünk 100 g-ot.
4
Végül 4 átlátszó edénybe egyenletesen elosztva rétegezzük a hozzávalókat.
5
Először a zabpelyhet helyezzük az edény aljára, majd a krémet, és a legtetejére a gránátalmát. Ízlés szerint több réteget is kialakíthatunk.