Avokádókrémmel töltött paradicsom

Gluténmentes Tojásmentes Laktózmentes
Adag
10
Energia
85 kcal
Szénhidrát
6 g
Fehérje
1 g
Zsír
6 g

Buzás Sándorné receptje (Receptsarok 5.)

Avokádókrémmel töltött paradicsom
Hozzávalók
  • 400 g érett avokádó
  • 500 g apróbb paradicsom
  • 100 g lila hagyma
  • 1 db citrom
  • bors
Elkészítés
1
Az avokádó húsát villával összetörjük, hozzákeverjük az apróra vágott hagymát, sóval, borssal, pár csepp citromlével ízesítjük.
2
A paradicsomokat megmossuk, kettévágjuk, kanállal kikaparjuk a magokat a paradicsom belsejéből, és helyükre beletöltjük az avokádókrémet, a tetejét rátesszük, és hagyjuk legalább egy órát az ízeket összeérni.