Retekkrém

Gluténmentes Tojásmentes
Adag
4
Energia
66 kcal
Szénhidrát
9 g
Fehérje
3 g
Zsír
2 g

Kilián Imrémé receptje (Receptsarok 3.)

Retekkrém
Hozzávalók
  • 30 dkg piros retek
  • 20 dkg sovány tehéntúró
  • 1 dl joghurt
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 teáskanál reszelt torma
  • késhegynyi só és őrölt bors
Elkészítés
1
A retket megtisztítjuk, majd nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
2
A túrót áttörjük, és a joghurttal habosra keverjük.
3
A petrezselymet finomra vágjuk.
4
Mindezeket összekeverjük, sóval, borssal és tormával ízesítjük. Ezt a krémet lehetőleg barna vagy rozskenyérre kenve kínáljuk.