Adag
4
Energia
350 kcal
Szénhidrát
26 g
Fehérje
34 g
Zsír
12 g
Béres Andrea receptje (Receptsarok 5.)
Hozzávalók
- 4 db csirkecomb
- 500 g édesburgonya
- 100 ml főzőtejszín
- só, bors, rózsabors
- szerecsendió
- 2-3 db kakukkfűág
Elkészítés
1
A csirkecombot sóval, borssal és rózsaborssal bedörzsöljük.
2
Sütőzacskóba tesszük a friss kakukkfűágakkal, lezárjuk, és ropogósra sütjük.
3
Az édesburgonyát megtisztítjuk, kockára vágva megfőzzük, majd leszűrjük, és szerecsendióval, kevés sóval krémesre turmixoljuk, végül óvatosan belekeverjük a tejszínt.
4
Friss salátát tehetünk mellé.