Kakukkfüves sült csirkecomb édesburgonya-pürével

Gluténmentes Tojásmentes
Adag
4
Energia
350 kcal
Szénhidrát
26 g
Fehérje
34 g
Zsír
12 g

Béres Andrea receptje (Receptsarok 5.)

Kakukkfüves sült csirkecomb édesburgonya-pürével
Hozzávalók
  • 4 db csirkecomb
  • 500 g édesburgonya
  • 100 ml főzőtejszín
  • só, bors, rózsabors
  • szerecsendió
  • 2-3 db kakukkfűág
Elkészítés
1
A csirkecombot sóval, borssal és rózsaborssal bedörzsöljük.
2
Sütőzacskóba tesszük a friss kakukkfűágakkal, lezárjuk, és ropogósra sütjük.
3
Az édesburgonyát megtisztítjuk, kockára vágva megfőzzük, majd leszűrjük, és szerecsendióval, kevés sóval krémesre turmixoljuk, végül óvatosan belekeverjük a tejszínt.
4
Friss salátát tehetünk mellé.