Adag
4
Energia
465 kcal
Szénhidrát
54 g
Fehérje
27 g
Zsír
26 g
Balázsné Fakla Erzsébet receptje (Receptsarok 3.)
Hozzávalók
- 30 dkg vegyes gomba (laskagombával a legjobb)
- 25 dkg makaróni vagy penne durumtészta
- 1 csomag mirelit parajkrém
- 2 dl főzőtejszín
- 2 db tojás
- 1 ek. liszt
- 3 ek. olaj
- só
- bors
- fűszerpaprika
- reszelt sajt
Elkészítés
1
A tésztát kifőzzük, elkeverjük a felvert tojásokkal.
2
A spenótot fűszerezzük, a tejszínnel és a liszttel felforraljuk.
3
A gombát lepároljuk, az egészet egy tűzálló tepsiben összekeverjük, és sajttal meghintve összesütjük.