Parajkrémes, gombás tészta

Adag
4
Energia
465 kcal
Szénhidrát
54 g
Fehérje
27 g
Zsír
26 g

Balázsné Fakla Erzsébet receptje (Receptsarok 3.)

Parajkrémes, gombás tészta
Hozzávalók
  • 30 dkg vegyes gomba (laskagombával a legjobb)
  • 25 dkg makaróni vagy penne durumtészta
  • 1 csomag mirelit parajkrém
  • 2 dl főzőtejszín
  • 2 db tojás
  • 1 ek. liszt
  • 3 ek. olaj
  • bors
  • fűszerpaprika
  • reszelt sajt
Elkészítés
1
A tésztát kifőzzük, elkeverjük a felvert tojásokkal.
2
A spenótot fűszerezzük, a tejszínnel és a liszttel felforraljuk.
3
A gombát lepároljuk, az egészet egy tűzálló tepsiben összekeverjük, és sajttal meghintve összesütjük.