Egyéb kategória

Babaváró tearendszer

Egyre többen vannak Gyuri bácsi „babái”, azok a gyermekek, akiknek a fogantatását a bükki füvesember Babaváró csomagja is segítette. Ismerje meg a 100%-ban növényi összetevőkből álló Babaváró tearendszer működését!

Fekete nadálytő tinktúra

Mit gondol, miért hívják forrasztófűnek a fekete nadálytövet? Mert törés esetén segít, hogy szebben forrjanak össze a csontok. Ízületi fájdalomra, sportsérülések gyógyítására, zúzódásra, véraláfutás kezelésére is ajánljuk.

Pásztortáska alkoholos kivonat

A pásztortáska külsőleg izomfájdalmak és migrénes fejfájás esetén segít sokat.

Szurokfű alkoholos kivonat

A szurokfű erős antibakteriális és gombaölő hatással rendelkezik. Közismert, hogy légúti megbetegedések gyógyítására nagyszerű, de azt tudta, hogy a Candida gomba túlszaporodását is megakadályozza?

Mezei kakukkfű alkoholos kivonat

A torokfájós időszakban igazi kincs a mezei kakukkfű alkoholos kivonat is. Hatóanyagai köptető, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő és hörgőgörcsoldó hatásúak.

Beszámolunk a miskolci üzletnyitásról

[nggallery id=31] „

Téli tea

A Téli tea kényeztető gyógynövényei segítenek, hogy testileg-lelkileg egyaránt felkészüljön a hidegebb hónapokra. Élvezeti teaként vagy megelőzésként is ajánljuk.

Nők teája minden nőnek, minden korban

14-től 140 évig minden nőnek ajánljuk Gyuri bácsi Cickafark teakeverékét, ami jó a menstruációs görcsökre és a változó kori tünetekre egyaránt.

Levendulazsákok Gyuri bácsi kertjéből

A kis textilzsákok a tavalyi levendulaszüret virágait rejtik magukban. Ha a párnájuk mellé teszik, nyugodt álmuk lesz.