Nem a gólya hozza! Fogantatás gyógynövényekkel.

Szabó Gyuri bácsi„Minden párnak, akik babát akarnak, először lélekben kell felkészülnie,
hogy egy emberi életet fognak nemzeni”

(Szabó Gyuri bácsi)

! Fogantatás gyógynövényekkel

Milyen lelki-társadalmi okai lehetnek a gyermektelenségnek?

A harmincon túli párok 20%-a gyermektelen, holott szeretne gyermeket. A társadalmi tényezőket (a továbbtanulás miatt kitolódó gyermekvállalás, karrierorientáltság) leszámítva vannak egyéb problémák is. Hiába nyilvánítja az orvos egészségesnek mindkét partnert, a várva várt fogamzás késlekedik. Az ilyen „meddőség” hátterében állhat stressz, egészségtelen életmód, helytelen étkezési szokások, kevés mozgás vagy a szervezet elsavasodása. Ok lehet még a házasélet rendszertelensége, hormonális rendellenesség, szervi elváltozás vagy súlyos betegség.

Az esetek egyharmadánál mindkét félnél vannak problémák, 20%-uknál nem találja az orvos a magyarázatot. Az önbizalom hamar eltűnik ilyen esetben. A negatív érzések sokszor aláássák a párkapcsolatot is. A görcsös igyekezet csak növeli a feszültséget és csökkenti a terhesség esélyét. Könnyű mondani, hogy lazítsanak, hiszen az idő telik, a biológiai óra ketyeg. 35 éves kor után a nő fogamzóképessége jelentősen csökken, 42 év után pedig szinte nullára redukálódik.

Ezért fontos, hogy ha 35 éves kor után hat hónapi próbálkozást követően sincs eredmény, keressék fel a szakembert.

Fogantatás gyógynövényekkel

A gyógynövények segíthetnek az ilyen pároknak is. A Gyuri bácsi által kidolgozott Babaváró tearendszer lényege az, hogy az új jövevény érkezésére a szülőknek testileg és lelkileg is fel kell készülni. Ehhez olyan gyógyteákat kell inni, melyek tisztítják a vért, serkentik a nemi hormonok működését, erősítik a méhet, növelik a spermaszámot. A szervezetet meg kell tisztítani minden káros anyagtól, szermaradványtól, kemikáliától.

2 dologban egyszerűbb lett a Babaváró tearendszerünk

  1. Visszajelzések alapján sok párnak macerás volt a tisztítási fázisban a csalánlevél és diólevél tea felváltva történő fogyasztása 4 héten keresztül. Ez mostantól egyszerűbb lesz, sőt, hogy még hatékonyabb legyen a méregtelenítés, a 8 gyógynövényből álló Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea) került a csomagba.
  2. A fehér fagyöngy teáját hidegen kell elkészíteni. A legújabb kutatások alapján azonban a korábbi 12 órás áztatás helyett mostantól már elég 2 óráig hideg vízben áztatni. Így hamarabb elkészíthető a tea.

Tapasztalatok a Babaváró rendszerrel kapcsolatban

Olyan ideális környezetet kell biztosítani a kis jövevénynek, mely nemcsak a fogamzásnak, de a harmonikus, egészséges fejlődésnek is kedvez. A program alapelve: a fogamzáshoz a legkedvezőbb feltételeket kell megteremtenünk, hogy a legéletképesebb, a legerősebb gének öröklődjenek tovább. Eddig már nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett a programmal kapcsolatban. 2019-ben Gyuri bácsi és Zsuzsa Bükkszentkereszten látta vendégül azokat a gyermekes családokat, amelyekben a kicsik a Babaváró program segítségével jöttek a világra.

Aki évek óta hiába vágyik gyermekre, annak mindenképp érdemes kipróbálni a Babaváró programot. Az esetek nagyon változók: van fiatal pár, amelynek tagjai hormonkezelés helyett választották, van, aki az x-edik sikertelen lombikprogram után, van, aki lombikprogram előtt. Kirívó esetek is vannak: több évtizedes kezelés és idegtépő várakozás után mint utolsó szalmaszálba kapaszkodva próbálta ki egy negyvenes házaspár, és ma már boldog szülők. A Babaváró program nem csodaszer, csupán egy lehetőség azoknak, akik bíznak a természet hatalmában, a gyógynövények erejében, és nem utolsósorban saját magukban.

A Mátyás család története
Tímár Márta története
Bittmann Szabina története

A képre kattintva ismerje meg részletesebben a Babaváró tearendszert:

Babaváró tearendszer

A tearendszer célja, hogy megerősítse a férfi és női nemzőszerveket.

A házaspár mindkét tagjának egy tisztítókúrát kell végeznie abból a célból, hogy szervezetükből kiürüljenek a káros anyagok.

A méh falát a fehér fagyöngy teájával lehet megerősíteni. A kelták a fagyöngyöt szerelemnövénynek nevezték, csak szűz lányok gyűjthették, annyira tisztelték.

A férfiaknak a spermiumszám növelésére Gyuri bácsi a zeller minden részét, valamint a fürjtojás sárgáját ajánlja nyersen, például kevés cukorral kikeverve.

A csomagban található két olyan teakeverék is, amelyet Gyuri bácsi kifejezetten a babát tervező pároknak állított össze. A férfiaknak készített keverékben többek között megtalálható a cickafark (fitoösztrogén), a kisvirágú füzike (androgénhormon-termelő) és a szurokfű is (ez utóbbi az agyalapi mirigy és a herék megfelelő működését segíti elő).

A női keverékben szintén megtalálhatóak ezek a gyógynövények. Itt a kisvirágú füzike szintén az androgén termelődéséhez járul hozzá, a szurokfű pedig segíti a peteérést.

Ezenkívül a nőnek minden este irrigálást (hüvelyöblítést) is ajánlott végeznie, ezért a csomagban található egy erre a célra összeállított speciális keverék is.

Babaváró csomag

Ajánlott termékek

Természetes gyógymódok a babavárástól óvodáskorig