Gyógynövénytúrák

Új, 1 napos tematikus túrák és más meglepetések gyógynövénytúráink között

A Györgytea Gyógynövénytúrák változatlan árakkal, és új, 1 napos tematikus túrákkal várják 2024-ben, májustól immár egészen november végéig!

Az idősebb bükkök idén milliószám hozzák a makkot. Mégis milyen célból?

Dr. Pottyondy Ákos a 2022-es gyógynövénytúrák során is tapasztalta, hogy az idei évi extrém szárazság a gyógynövényeknek sem tett jót. Olvassák el üzenetét, miért fontos az élet minden területén az egyensúly.

Gyógynövényes túratippek a Bükkön túl – irány a Dunántúl!

Dr. Pottyondy Ákos túravezetőnk most a Dunántúlra invitálja a gyógynövények szerelmeseit. Ismerje meg a visnyeszéplaki füvesasszony titkát és a Balaton környéki gyógynövényeket.

Betekintés a gyógynövénytúrák kulisszái mögé

Ha még nem vett részt egyik gyógynövénytúránkon sem, szeretnénk meghozni hozzá a kedvét néhány érdekes történettel.

Hogyan gyűjtsünk gyógynövényeket?

A gyógynövények gyűjtésének is vannak szabályai és szempontjai, melyeket mindenkinek érdemes megismernie, mielőtt kosárral a kézben gyűjtőútra indul.

A világ legnagyobb hárslevele Bükkszentkereszten – különleges sétacél

A nagylevelű hársfa lett az év fája 2022-ben. E sokrétű fa levelének formája és erezete alkotja a bükkszentkereszti gyógynövénykert alaprajzát. Ismerje meg az év fáját közelebbről!

Miért pont a Györgytea gyógynövénytúráit válasszam? Rólunk mondták.

2021-ben is több ezren vettek részt gyógynövénytúráinkon. Mindig örömmel olvassuk a résztvevők visszajelzéseit és észrevételeit. Ezekből szedtünk össze most egy csokrot, 2021-ben milyen élményekkel gazdagodtak túrázóink.

Vigyázz, kész, Túra!

Olvassák kollégánk élményeit: beszámoló egy lelkes túrarésztvevőtől.

Túrázzon velünk 2021-ben is!

Nagyon vártuk már, hogy elindulhassanak a gyógynövénytúrák, és újra fogadhassuk Bükkszentkereszten a gyógynövények szerelmeseit.