Elindulnak gyógynövénytúráink!

Elindulnak gyógynövénytúráink!

Minden évben nagy siker övezi gyógynövénytúráinkat, melyek a 2021-es évben is a megszokott lelkes, profi túravezetőkkel és élményteli hangulattal várják a gyógynövények szerelmeseit.

Ahogy már áprilisi hírlevelünkben is olvashatták, az idei szezon sok újdonságot tartogat látogatóink számára:

  1. Dr. Pottyondy Ákos vezetésével egy 3 napos programot hirdettünk „Fűben-fában orvosság”, avagy gyógynövények és régi gyümölcsfajták az egészség szolgálatában címmel. Ez alatt a három nap alatt a résztvevők nem csak kézzelfogható gyakorlati tudásanyagot szerezhetnek a a különböző gyógynövényekről, de megismerhetik a régi tájfajta gyümölcsök otthoni felhasználását is
  2. Idén tovább bővül a túravezetők csapata, így most már négy kiváló szakember vezetésével ismerhetik meg a gyógynövények különleges képességeit és tulajdonságait látogatóink.
  3. Mivel a tavaly megnyílt új gyógynövénykertbe csak egynapos túrák keretében lehet vezetett látogatást tenni, így ezekből az idén többet indítunk.
  4. Új külsőt kapott túraoldalunk is, ahol nemcsak az online jelentkezés folyamatát tettük könnyebbé, de sok, hasznos információval, és érdekes tartalommal is várjuk a túrák és a gyógynövények kedvelőit.

Elindulnak gyógynövénytúráink!

Ami nem változott tavalyhoz képest, hogy idén is kizárólag online jelentkezéseket fogadunk el a bükkszentkereszti gyógynövénytúráinkra. SZÉP kártyával és a SimplePay lehetőséggel továbbra is lehet fizetni jelentkezéskor.

Gyógynövénytúráinkon a mindenkori Covid-19 aktuális eljárásrend érvényes, részt venni csak ezek betartásával lehet. Erről bővebben túraoldalunkon tájékozódhatnak.

Sok szeretettel várjuk régi és új látogatóinkat, hogy megoszthassuk Önökkel a gyógynövények csodálatos világának titkait!