Túratársaink mondták…

Bükkszentkereszten a 2018-as túraszezon véget ért. Ismét több ezer lelkes természetbarát látogatott el Gyuri bácsi legendás gyógynövénykertjébe, és barangolt a Bükkben túravezetőinkkel, Lakatos Márkkal, Mezőfi Attilával, Méhész Ádámmal. Szeretnénk, ha olvasóink megéreznének valamit abból a lelkes, derűs, inspiráló hangulatból, ami túráinkon uralkodik.

Lakatos Márk túravezető egy csoporttal

Kedves Túravezető!
A lankadatlan eső ellenére is nagyon jól éreztem magam a 25-i Gyógynövénytúrán! Mind a vidék, mind pedig Gyuri bácsi gyógynövénykertje lenyűgözött: olyan a kert, amit csak igazán elhivatott és jólelkű szakembergárda ápolhat. Hálás vagyok érte, hogy részese lehettem ennek az élménynek. Eddig is lelkes követője voltam Gyuri bácsi filozófiájának, most pedig szó szerint megerősítést kaptam testi-lelki-szellemi téren. Remélem, hamarosan újra részese lehetek – egy másik érési szakaszban – a minket óvó és a mi óvó szeretetünkre is számító gyógyító növények bemutatóján! További kellemes túravezetéseket és szervezőmunkát kívánok Mindnyájuknak!
Köszönettel és tisztelettel: Gálné Országh Mária

Kedves Attila!
Anyukánk számára volt a gyógynövénytúra egy meglepetés-túra, korábban említette, hogy bárcsak még oda eljutna. A késésünk dacára nagyon sok információt kaptunk, amit igyekszünk hasznosítani. Anyu már el is határozta, hogy a kert végébe ültet gyógynövényeket. A falu gyönyörű, hangulatos, nyugtató. A túrát is nagyon élveztük, mindenki elhatározta, hogy lesz még ennek folytatása. Nem tudnánk negatívumot említeni. Gyógynövényekből készült teákat vásároltunk és nagyon sok tájékoztatót kaptunk ott is. Köszönjük és kívánom, hogy még sokáig tudják folytatni áldásos tevékenységüket.
Üdvözlettel: Sári Krisztina

Kedves Attila!
Nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon kedvesek voltak és segítőkészek! Azt kaptuk, amit vártunk, sőt…! Külön meglepetés volt, hogy ínycsiklandó recepteket is megosztottak velünk a gyógynövények felhasználásával kapcsolatosan. Sokat tanultunk, remek élménnyel gazdagodtunk.Köszönjük a lehetőséget!!!! Üdv: Vivien

Kedves Márk!
Ezúton szeretném megköszönni a fáradhatatlan, lelkes és odaadó munkáját, amit irányunkban tanúsított. Most is, mint a korábbi túrákon mindig, rácsodálkozom komoly szakmai felkészültségére, és arra, ahogyan ezt átadja nekünk. Úgy gondolom, hogy méltó munkatársa szeretett Gyuri bácsinknak. Látszik, hogy szívvel-lélekkel csinálja ezt a „munkát”. Kívánom, hogy sok öröme legyen még benne!Remélem, még sokszor lesz alkalmam részt venni ezeken a túrákon.
Üdvözlettel: Balogh Mária

Tekintse meg galériánkat!

(Fotók: Benzsay Krisztián, Bolla Barbara, Csapó Krisztina, Dezső Imre, Fekete Gábor, Kemény Ágnes, Méhész Ádám, Szíjártóné Király Szilvia)