Véget ért a 2020-as túraszezon

Számunkra hatalmas öröm olvasni az elismerő sorokat egy-egy túránk után. A kritikából tanulunk, a pozitív visszacsatolásból pedig építkezünk a következő túraszezonra.

Gyógynövénykert

„Nagyon jól éreztük magunkat a gyönyörű, új kertben és a kis túrán. Remek volt a túravezető, szívvel-lélekkel adott át sok érdekes ismeretet. Szép nap volt, szívesen ajánljuk barátainknak is a programot.”
Süttő család

Gyönyörű táj

„Nagy öröm volt számomra, hogy ilyen gyönyörű környezetben, ilyen sok hasznos információt gyűjthettem. Hálás vagyok a kiválóan nagy tudással rendelkező túravezetőnek. Színes előadásával elkápráztatott. Kérdéseimre maximálisan hasznos tanácsokkal látott el. Szeretnék végigsétálni Gyuri bácsi új gyógynövénykertjében, ezért biztos vagyok benne, hogy meg fogom ismételni a túrát.
Mánfai Lajosné

Mezőfi Attila

„Köszönjük, nagyon jól érezte magát a csoport. Sok ismeretet, élményt szereztünk. Külön dicséret a szakavatott kísérőnek, Attilának. Gyönyörűséges helyen élnek, a gyógyító kövek is külön élményt nyújtottak.”
Mikó Angéla

„Köszönjük a lehetőséget, hogy betekintést nyerhettünk Gyuri bácsi legújabb kertjébe. A kiváló szakvezetésnek köszönhetően rengeteg új információval gazdagodtunk, számunkra, laikusoknak is érthető és világos túravezetés volt. Sok növénnyel találkozik az ember, de nem tudjuk, hogy mi mellett megyünk el, most viszont kaphattunk egy kis ízelítőt abból a különleges világból, amit csak kevesen ismernek igazán.
Nagyon nagy élmény volt, köszönjük.”
Nagy család

„Szeretném hálásan megköszönni az elmúlt 3 nap eseményeit. Gyönyörű környezetben…. környezetben, rengeteg élménnyel, tanácsokkal és egy igazán jó csapattal lettem gazdagabb. Túravezetőnk, Márk nagy tudása, elhivatottsága és nem utolsósorban vicces előadása szerintem mindenkit magával ragadott. Gyorsan elrepült ez a 3 nap. Köszönöm, hogy találkozhattunk, fotót készíthettünk, dedikált Gyuri bácsi és megosztotta velünk életének történeteit. Feltöltődve és további tanulási vággyal érkeztem haza.
Köszönök szépen mindent!”
Polgár Ági