Csomag férfiaknak

Kapható a Györgytea webáruházban

Csomag férfiaknak

Férfiaknak összeállított csomagunkba olyan teakeveréket és kivonatokat válogattunk össze, melyek gyulladáscsökkentő hatásúak, és segítenek a prosztataproblémák tüneteinek enyhítésében.

Fogyasztás

Minden reggel 20 csepp Kisvirágú füzike alkoholos kivonat étkezés után fogyasztva. Estére egyik nap 20 csepp Csalánlevél alkoholos kivonat, másik nap pedig egy csésze Kamillás teakeverék. A teát lehetőleg ízesítés nélkül fogyassza. A kivonatot ihatja magában vagy kevés folyadékba csepegtetve.

A kúra időtartama

4 hét. A kúra szünet nélkül ismételhető, amíg szükséges.

Ellenjavallat

14 éves kor alatt nem ajánlott a kúra. Személyre szóló tanácsadásért írjanak az info@gyorgytea.hu e-mail címre vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óra között.

Fontos tudni

A gyógynövényeket kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. A különböző gyógyszerek és a gyógynövények fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni.

Györgytea csomag férfiaknak

Fotó: Farkas Vivien

A kisvirágú füzike a férfiak gyógynövénye. A Kisvirágú füzike alkoholos kivonat elsősorban vízhajtó, gyulladáscsökkentő hatású. Enyhíti a prosztatamegnagyobbodás tüneteit, csökkenti az éjszakai vizelések számát, lehetővé téve a nyugodt pihenést.

A Csalánlevél alkoholos kivonat is enyhíti a prosztata panaszokat. Ezt a kisvirágú füzike mellett javasoljuk fogyasztani minden másnap.

A gyógynövények közül nagyon sok rendelkezik gyulladáscsökkentő tulajdonsággal. A Kamillás teakeverék (Gyulladás csökkentésére) a leghatásosabb gyulladáscsökkentő gyógynövények keveréke. A teakeverék alkalmazható a prosztatamegnagyobbodás és a prosztatagyulladás kezelésére is.

A kúra pontos menetét letöltheti itt.

A választott kúrát az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikáció segítségével is el tudja indítani személyre szabottan, melynek során az alkalmazás jelezni fogja, hogy aznap melyik teát vagy kivonatot kell fogyasztania.

 

Összetevők

Csalánlevél alkoholos kivonat, Kamillás teakeverék 50 g, Kisvirágú füzike alkoholos kivonat