Immunerősítő csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Immunerősítő csomag

Ne csak ősszel és tavasszal figyeljen oda immunrendszere erősítésére. Ahhoz, hogy szervezete ellenálló képességét egész évben növelni tudja, kiváló segítséget nyújthat Immunerősítő csomagunk.

Fogyasztás

Felváltva fogyasszon egyik nap egy csésze Mezei kakukkfüves teakeveréket, másnap egy csésze csipkebogyó teát, majd harmadnap 3×20 csepp Citromfű alkoholos kivonatot. Ezt ismételje 28 napig. A teákat a délelőtt folyamán és lehetőleg ízesítés nélkül fogyassza. A kivonatot étkezések után ihatja, magában vagy kevés folyadékba csepegtetve.

A kúra időtartama

4 hét. A kúra szünet nélkül ismételhető, amíg szükséges.

Ellenjavallat

Terhesség, szoptatás alatt, valamint gyermekeknek 14 éves kor alatt nem ajánlott a kúra. Ilyen esetekben kérjenek személyre szóló tanácsadást az info@gyorgytea.hu e-mail címen vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óra között.

A csipkebogyóból készült, kellemes ízű, savanykás tea C-vitaminban gazdag. Ahhoz, hogy megőrizze magas vitamintartalmát, hideg vizes áztatással készítjük el.

A Mezei kakukkfüves teakeverék összetevői: mezei kakukkfű, fürtös menta, szurokfű, apróbojtorján, lándzsás útifűlevél. Ezek a gyógynövények fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásúak, erősítik a szervezet védekező képességét a fertőzéses, különösen a légúti megbetegedésekkel szemben.

A Citromfű alkoholos kivonata a vírusok szaporodását gátolja, valamint nyugtató hatású. Mivel a tartós stressz gyengíti az immunrendszert, így akár komoly egészségkárosodást is okozhat. A citromfűlevél a feszültség, szorongás és a stressz enyhítésében segíthet.

A kúra pontos menetét letöltheti itt.

A választott kúrát az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikáció segítségével is el tudja indítani személyre szabottan, melynek során az alkalmazás jelezni fogja, hogy aznap melyik teát vagy kivonatot kell fogyasztania.

Összetevők

csipkebogyó hús, Mezei kakukkfüves teakeverék 50 g, Citromfű alkoholos kivonat