Ízületekért csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Ízületekért csomag

Az ízületi gyulladás formája lehet heveny vagy krónikus, érinthet egy vagy több ízületet, kialakulhat többféle úton, de közös jellemzője az érintett ízület(ek) duzzanata, vörössége, melegsége, fájdalma és funkciójának csökkenése.

A köszvény egy anyagcserebetegség, mely során megnő a vér húgysavszintje, sók formájában lerakódik az ízületekben és gyulladást okoz.

A gyulladások és a magas húgysavszint csökkentésében segíthet Ízületekért csomagunk, melybe kétféle teakeveréket és egy külsőlegesen alkalmazható kivonatot válogattunk össze.

Fogyasztás

Egyik nap egy csésze Fekete ribizlileveles teakeverék, másik nap egy csésze Kamillás teakeverék fogyasztása napközben, két étkezés között. A teát lehetőleg ízesítés nélkül fogyassza.

Kivonat használata külsőleg

Külsőleg a Fekete nadálytő alkoholos kivonat alkalmazása igény szerint, naponta legfeljebb 2-3 alkalommal az érintett területeken.

A kúra időtartama

4 hét. A kúra szünet nélkül ismételhető, amíg szükséges.
Az Ízületekért csomagban található 2 doboz 50 grammos teakeverék elegendő egy fő részére egy 4 hetes kúrához.

Ellenjavallat

Terhesség, szoptatás alatt, valamint gyermekeknek 14 éves kor alatt nem ajánlott a kúra. Ilyen esetekben kérjenek személyre szóló tanácsadást az info@gyorgytea.hu e-mail címen vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óra között.

Fontos tudni

A gyógynövényeket kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. A különböző gyógyszerek és a gyógynövények fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni.

A Fekete ribizlileveles teakeverék (Az ízületek teája) összetevői: fekete ribizlilevél, erdei szederlevél, nyírfalevél, erdei málnalevél. Ezek a gyógynövények gyulladáscsökkentő, vizelethajtó hatásúak és csökkentik a magas húgysavszintet.

A Kamillás teakeverék (Gyulladás csökkentésére) a leghatásosabb gyulladáscsökkentő gyógynövények keveréke, fő összetevője a kamilla. A teakeveréknek nem csak a hatása kiváló, de az íze is nagyon kellemes.

A Fekete nadálytő alkoholos kivonat külsőleg gyulladáscsökkentő szerként használható, leggyakrabban ízületi fájdalomra, sportsérülések gyógyítására, zúzódásra, véraláfutás, valamint csontkinövés kezelésére. A váll, a könyök, a csukló, a csípő, a térd ízületi fájdalmaira egyaránt alkalmazható. Alkalmas különféle gerincfájdalmak enyhítésére is.

A kúra pontos menetét letöltheti itt.

A választott kúrát az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikáció segítségével is el tudja indítani személyre szabottan, melynek során az alkalmazás jelezni fogja, hogy aznap melyik teát vagy kivonatot kell fogyasztania.

Összetevők

Fekete ribizlileveles teakeverék 50 g, Kamillás teakeverék 50 g, Fekete nadálytő alkoholos kivonat (külsőleg alkalmazva)