Megfázás csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Megfázás csomag

A változó időjárás, egy nem jól megválasztott öltözet könnyen megfázáshoz vezethet. A betegség tünetei kezdetben a torokfájás, fejfájás, később orrváladékozás, köhögés. Ha gyors és hatékony megoldást szeretne panaszai enyhítésére, válassza Megfázás csomagunkat, melyben olyan termékeket válogattunk össze, melyek segítségével felgyorsítható a gyógyulás és az immunrendszert is erősítik.

Fogyasztás

Egy-egy csésze tea délelőtt és délután vagy este. A teákat lehetőleg ízesítés nélkül fogyassza.

A teakúra időtartama

2 hét

Ellenjavallat

Terhesség, szoptatás alatt, valamint gyermekeknek 12 éves kor alatt nem ajánlott a teakúra. Ilyen esetekben kérjenek személyre szóló tanácsadást az info@gyorgytea.hu e-mail címen vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óra között.

A bodzavirág teája izzasztó, lázcsillapító hatású. Köhögésre, rekedtségre az egyik legjobb gyógynövény. Hatékonyságát növeli, ha estére veszünk egy forró lábfürdőt és közben a forró teát kortyolgatjuk, majd azonnal ágyba bújunk.

A szurokfű is segít a köhögés csillapításában, a torok fertőtlenítésében. Teáját langyosan fogyasszuk, és gargalizálásra is használhatjuk.

A fürtös menta szintén jól használható köhögésre, baktériumölő hatásánál fogva pedig légúti fertőzésekre, gyulladásokra is kiváló. Teájával inhalálhatunk is.

A Téli teát apróbojtorján, szurokfű, lándzsás útifűlevél és borsmenta keverékéből állította össze Gyuri bácsi. Nem csak finom élvezeti tea, de eredményesen alkalmazható a megfázás tüneteinek enyhítésére is.

A teakúra pontos menetét letöltheti itt.

A választott teakúrát az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikáció segítségével is el tudja indítani személyre szabottan, melynek során az alkalmazás jelezni fogja, hogy aznap melyik teát kell fogyasztania.

Összetevők

bodzavirág, szurokfű, fürtös menta, Téli tea