Pajzsmirigy csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Pajzsmirigy csomag

A pajzsmirigybetegségek tünetei igen szerteágazóak lehetnek és akár más betegségek kialakulását is elősegíthetik (pl. magas koleszterinszint, depresszió, meddőség).

A pajzsmirigy betegségei közé tartozik, ha a pajzsmirigy alul- vagy túlműködik. Az alulműködés tünetei jellemzően a fáradékonyság, aluszékonyság, a haj és a bőr szárazsága, általános gyengeség. Következménye lehet a szívfrekvencia csökkenése, a magas koleszterinszint, székrekedés, hízás, lelassuló mozgás, izom- és ízületi fájdalmak. Ebben az esetben a cukorbetegségre való hajlam is megnőhet. A túlműködés jellemző tünetei a túlzott idegesség, álmatlanság, hasmenés, szapora szívműködés, normál étkezés mellett is fogyás.

Akár alul-, akár túlműködik a pajzsmirigy, mindkét esetben eredményesen alkalmazhatók a működést szabályozó gyógynövények. Ezek a növények segíthetnek a pajzsmirigy gyulladása vagy megnagyobbodása (strúma vagy golyva) esetén is. A Pajzsmirigy csomag tartalmazza ezeket a fontos gyógynövényeket egy doboz teakeverék és egy üveg alkoholos kivonat formájában, 28 napos letölthető kúrával.

Fogyasztás

Egy csésze Közönséges galajos teakeverék fogyasztása napközben elkortyolgatva. Minden este 20 csepp Citromfű alkoholos kivonat étkezés után fogyasztva. A teát lehetőleg ízesítés nélkül fogyassza. A kivonatot ihatja magában vagy kevés folyadékba csepegtetve.

A kúra időtartama

4 hét. A kúra szünet nélkül ismételhető, amíg szükséges.

Ellenjavallat

Terhesség, szoptatás alatt, valamint gyermekeknek 18 éves kor alatt nem ajánlott a kúra. Ilyen esetekben kérjenek személyre szóló tanácsadást az info@gyorgytea.hu e-mail címen vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óra között.

Fontos tudni

A gyógynövényeket kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. A különböző gyógyszerek és a gyógynövények fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni.

A Közönséges galajos teakeverék (Pajzsmirigy tea) azokból a gyógynövényekből készült, melyekkel a pajzsmirigyproblémákat kezelhetjük. Ilyen a közönséges galaj, a szurokfű és a citromfű is.

A Citromfű alkoholos kivonat alkalmas a stressz és a szorongás oldására, idegerősítésre, alvási panaszok enyhítésére, amellett szabályozza a pajzsmirigy működését és csökkenti a túltermelésből adódó idegességet.

A kúra pontos menetét letöltheti itt.

A választott kúrát az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikáció segítségével is el tudja indítani személyre szabottan, melynek során az alkalmazás jelezni fogja, hogy aznap melyik teát vagy kivonatot kell fogyasztania.

Összetevők

Közönséges galajos teakeverék 100 g, Citromfű alkoholos kivonat