Testkontroll csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Testkontroll csomag

Testkontroll csomagunkat életmódváltás vagy diéta mellé ajánljuk étvágycsökkentésre, tisztításra, anyagcsere fokozására.

Fogyasztás

A kúrát először tisztítással kezdjük. Ehhez napi egy csésze Csalánleveles teakeveréket fogyasztunk lehetőleg reggel éhgyomorra, egy csészével 4 héten keresztül. A következő 4 hétben a Mezei katángos teakeverékből iszunk napi egy csészével, felét éhgyomorra, a másik felét délutánig elkortyolgatva.

A kúra időtartama

8 hét (A Testkontroll csomagban található 2 doboz teakeverék elegendő egy fő részére egy 8 hetes kúrához.)

Ellenjavallat

Terhesség, szoptatás alatt, valamint gyermekeknek 12 éves kor alatt nem ajánlott a kúra. Ilyen esetekben kérjenek személyre szóló tanácsadást az info@gyorgytea.hu e-mail címen vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óra között.

Fontos tudni

A gyógynövényeket kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. A különböző gyógyszerek és a gyógynövények fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni.


A Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea) 8-féle gyógynövényből áll, melyek felfrissítik a szervezetet, tisztítják a vért és a legfontosabb szerveket.

A Mezei katángos teakeverék (Karcsúsító tea) savcsökkentő hatásánál fogva mérsékli az étvágyat, lassítja a táplálékfelszívódást, ezáltal segíthet a súlyfelesleg problémákon. Az eredményhez mindenképp szükséges a mértékletesség a táplálkozásban, mint ahogy a napi rendszeres mozgás is.

A kúra pontos menetét letöltheti itt.

A választott kúrát az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikáció segítségével is el tudja indítani személyre szabottan, melynek során az alkalmazás jelezni fogja, hogy aznap melyik teát vagy kivonatot kell fogyasztania.

Összetevők

Csalánleveles teakeverék, Mezei katángos teakeverék