Vesebarát csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Vesebarát csomag

A veseproblémák megelőzésére, a jó veseműködés elősegítésére, valamint a vesefunkciók javítására ajánljuk Vesebarát csomagunkat, melyhez 6 hetes letölthető kúrát is mellékeltünk. A gyulladásos megbetegedések kivédésében vagy kiegészítő kezelésében is segíthet ez a vesevédő teaválogatás.

Fogyasztás

Az első két hétben napi egy csésze Csalánleveles teakeverék fogyasztása. A következő 2 hétben napi egy csésze tejoltó galaj tea, végül az utolsó két hétben napi egy csésze Mezei zsurlós teakeverék fogyasztása reggel vagy a délelőtti órákban.

A kúra időtartama

6 hét. A kúra szünet nélkül ismételhető, amíg szükséges.

Ellenjavallat

Terhesség, szoptatás alatt, valamint gyermekeknek 12 éves kor alatt nem ajánlott a kúra. Szívelégtelenség esetén, valamint szív- és veseelégtelenségből adódó ödémáknál nem javasolt ez a kúra. Ilyen esetekben kérjenek személyre szóló tanácsadást az info@gyorgytea.hu e-mail címen vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óra között.

Fontos tudni

A gyógynövényeket kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. A különböző gyógyszerek és a gyógynövények fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni.

A Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea) 8-féle gyógynövényből áll, melyek felfrissítik a szervezetet, tisztítják a vért és a legfontosabb szerveket.

A Mezei zsurlós teakeverék (A vese védője) összetevői között vesetisztító, vízhajtó, méregtelenítő, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású gyógynövények vannak, melyek együttesen támogatják és segítik a vese működését.

A tejoltó galaj tea javítja a vesefunkciókat, enyhíti a gyulladásos folyamatokat.

A kúra pontos menetét letöltheti itt.

A választott kúrát az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikáció segítségével is el tudja indítani személyre szabottan, melynek során az alkalmazás jelezni fogja, hogy aznap melyik teát vagy kivonatot kell fogyasztania.

Összetevők

Csalánleveles teakeverék 50 g, Mezei zsurlós teakeverék 50 g, tejoltó galaj