Györgytea egészségnaptár 2023

Kapható a Györgytea webáruházban

Györgytea egészségnaptár 2023
A 2023-as Györgytea egészségnaptár egyszerűsített változata letölthető innen.
Az éves egészségvédő naptár az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikációban is egyszerűen és könnyedén nyomon követhető.

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember mindig azt szokta mondani, hogy könnyebb megelőzni a betegségeket, mint kezelni azokat. Ezt tanította meg lányának, Zsuzsának is, aki azóta is követi Édesapja tanácsait. Így született meg a Györgytea egészségvédő programja és mára népes tábora lett ennek a hagyománynak, melyhez évről évre egyre többen csatlakoznak. A programnak szerves része a Györgytea egészségnaptár és az erre épülő negyedéves csomagok. Az éves egészségnaptár segítségével minden évszakban a megfelelő gyógynövényekkel támogathatjuk szervezetünk működését.

A Györgytea egészségnaptár abban segít, hogy naponta eszünkbe juttatja, milyen gyógynövényt használjunk az egészségünk megóvása érdekében. Minden napra ajánl nekünk egy gyógynövényteát vagy egy gyógynövénykivonatot, így a naptár komplex egészségvédő rendszere egész évben hozzájárulhat testi-lelki harmóniánk és energiaszintünk megőrzéséhez.

A naptárban található gyógynövényes ajánlásokat úgy állítottuk össze, hogy azok minden évszakban támogatják szervezetünk napi működését és a legfontosabb szerveink munkáját (szív és érrendszer, emésztőrendszer, idegrendszer, kiválasztó rendszer). A program emellett nagy hangsúlyt fektet egész évben az immunerősítésre is, hiszen ez egy egészségvédő, megelőző program. Ugyanakkor az egészségnaptár tartalmazza a Gyuri bácsi által évente legalább kétszer, tavasszal és ősszel ajánlott tisztítókúrákat is. Ezek egy-egy hónapot ölelnek fel.

A Györgytea egészségnaptárra épülnek az egészségvédő negyedéves csomagok (Téli, Tavaszi, Nyári és Őszi csomag), melyekben megtalálhatók az adott negyedévre ajánlott gyógynövényteák és kivonatok. Ezeket a csomagokat úgy alkottuk meg, hogy egy-egy csomag tartalma 3 hónapra elegendő legyen egy fő részére. Önnek így már nem kell külön-külön összegyűjteni a naptárhoz tartozó teákat és kivonatokat, ráadásul ezeket a csomagokat kedvezményes áron vásárolhatja meg a Györgytea webáruházban és a mintaboltokban is.

2023-ban főszerepben a kevésbé ismert gyógynövények

A gyógynövények és gyógyteák népszerűsége napjainkban is töretlen, mert nemcsak a betegségek leküzdésében segíthetnek, de ami még fontosabb, a megelőzésükben is. Egy-egy problémára, bajra több gyógynövény is alkalmazható. Közülük nagyon sokat még azok is ismernek, akik nem járatosak a gyógynövények világában. Ám van néhány kevésbé ismert gyógynövény, melyek szintén többféle hasznos tulajdonsággal rendelkeznek, mint pl. a szagos müge vagy a tövises iglice. A 2023-as egészségvédő naptárban ezek közül mutatunk be minden hónapban egyet.

4 érv a Györgytea egészségnaptár használata mellett

  • komplex egészségvédő rendszer, mely egész évre megtervezi önnek, hogy melyik nap milyen gyógynövényt fogyasszon
  • a szemet gyönyörködtető gyógynövényfotóival otthona vagy munkahelye dekorációja is lehet
  • részletes fogyasztási útmutatót tartalmaz
  • a naptárhoz tartozó csomagokat már egy hónappal az adott negyedév előtt megvásárolhatja kedvezményes áron

Galéria