Őszi csomag – 4. negyedéves egészségvédő csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Őszi csomag – 4. negyedéves egészségvédő csomag

Mi az az Egészségvédő program?

Györgytea egészségvédő programjához évről évre egyre többen csatlakoznak. A programnak szerves része a Györgytea egészségnaptár és az erre épülő negyedéves csomagok. Az éves egészségnaptár segítségével minden évszakban a megfelelő gyógynövényekkel támogathatjuk szervezetünk napi működését és a legfontosabb szerveink munkáját. A program emellett nagy hangsúlyt fektet egész évben az immunerősítésre is, hiszen ez egy egészségvédő, megelőző program.

A negyedéves egészségvédő csomagokban megtalálhatók az adott negyedévre ajánlott gyógynövényteák és kivonatok. Ezeket a csomagokat úgy alkottuk meg, hogy egy-egy csomag tartalma 3 hónapra elegendő legyen egy fő részére. Önnek így már nem kell külön-külön összegyűjteni a naptárhoz tartozó teákat és kivonatokat, ráadásul ezeket a csomagokat kedvezményes áron vásárolhatja meg a Györgytea webáruházban és a mintaboltokban is.

Mit tartalmaz az Őszi csomag, és miért pont ezek a gyógynövények kerültek bele?

Az Őszi csomagban ismét összegyűjtöttük a természet kincseit, hogy támogassuk immunrendszerünket és megőrizzük egészségünket az őszi hónapok során is. Készüljünk fel az őszi kihívásokra a természet erejével!

Csalánleveles teakeverék: alapozzuk meg az őszi egészségvédő kúránkat!

Kezdjük az őszi egészségvédő programot egy átfogó salaktalanító kúrával. Ehhez a Csalánleveles teakeveréket (Tisztító tea) használjuk. Naponta egy csészével fogyasszunk belőle októberben mindennap, lehetőleg éhgyomorra. A Csalánleveles teakeverék 8-féle gyógynövényből áll, melyek felfrissítik a szervezetet, méregtelenítik a vért és a legfontosabb szerveket. Ezzel az egy hónapos kúrával felkészítjük szervezetünket az évszakváltásra, illetve az immunerősítést is megalapozhatjuk vele.

Echinaceás alkoholos kivonat: 4 gyógynövény ereje egyetlen üvegbe zárva

Az Echinacea vagy kasvirág fajok főként immunerősítő hatásukról, valamint vírus- és baktériumölő tulajdonságaikról ismertek, ezért is ajánlják visszatérő felső légúti betegségek (megfázás) megelőzésére. Az immunrendszer védelme és a hatásosabb vírus- és baktériumölő hatás érdekében a kasvirág mellé került még a kivonatba csipkebogyó, lándzsás útifű és homoktövis bogyó is. Az Echinaceás alkoholos kivonatból adott napokon elegendő 2×20 cseppet fogyasztani étkezések után (pl. reggeli és vacsora után). Használhatjuk magában vagy kevés folyadékba csepegtetve.

Galagonya virágzó ágvég szívünk és érrendszerünk védelmében

A galagonya kiváló szíverősítő, szívnyugtató és értágító hatású gyógynövény. A galagonya virágzó ágvégből készült tea javíthatja a vérkeringést, segíthet megelőzni az érelmeszesedés kialakulását, és rendben tartani a vérnyomást. Ennek a gyógynövénynek stresszoldó, enyhe altató hatása is van. Egy csésze galagonya virágzó ágvég teát fogyasszunk az ajánlott napokon és szívünk meghálálja a gondoskodást.

Az erdő csendje tea a béke szigete a hétköznapok sodrásában

Az erdő csendje élvezeti tea, mely finom ízével kikapcsol, egyensúlyt teremt a mindennapokban. A teakeverék összetevőinek köszönhetően nyugtatja, erősíti az idegeket, megszünteti az ideges szívdobogást, javíthatja a hangulatot, csillapíthatja a fejfájást. A munkahelyi stressz enyhítésében is segítségünkre lehet, csak vigyük magunkkal és kortyolgassunk el belőle egy csészével az ajánlott napokon. Az erdő csendje tea a benne lévő szagos müge, közönséges szurokfű, levendula, orbáncfű és kamillavirág révén harmonizálja a testet és a lelket.

Mezei kakukkfű az immunrendszer támogatója

A mezei kakukkfű gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású, valamint általános immunerősítő tulajdonságánál fogva növeli a szervezet védekezőképességét, ellenálló képességét és megszünteti az általános gyengeségérzetet. Teáját forrázással készítsük és adott napokon lehetőség szerint étkezés előtt fogyasszuk el.

Önnek ajánljuk az Egészségvédő programot, ha:

✓ fontos az egészsége,
✓ szeretné immunrendszerét, általános egészségi állapotát erősíteni,
✓ ha már évek óta követi Gyuri bácsi és Zsuzsa Egészségvédő programját,
✓ vagy esetleg még csak most ismerkedik a gyógynövények világával, de szívesen fogyasztana egészsége védelmében különböző gyógynövényeket.

„Aki nem fordít mindennap egy kis időt az egészségére, egy napon nagyon sok időt fog fordítani a betegségére.”

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember

Mikor kell elkezdeni a programot?

Az Egészségvédő program január elsejével indul, és az egész évet felöleli. Minden negyedévre összeállítunk egy-egy csomagot, melyet egy hónappal korábban elérhetővé teszünk, így mindig időben beszerezhető a soron következő csomag. A programhoz az év folyamán bármikor lehet csatlakozni.

Vannak ellenjavallatai a programnak?

Az Egészségvédő programot várandósság alatt, illetve a szoptatási időszakban nem javasoljuk alkalmazni. Gyermekeknek 14 éves kor alatt szintén nem ajánljuk a programot.

A program mellett fogyaszthatunk egyéb teákat is?

Természetesen igen. Az Egészségvédő program nem zárja ki egyéb gyógynövényteák vagy -kivonatok fogyasztását sem, de mindenképpen javasolt a különböző készítményeket legalább 2 óra eltéréssel fogyasztani.

Fontos tudni

A gyógynövényeket minden esetben kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. A különböző gyógyszerek és a gyógynövények fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni. Személyre szóló tanácsadásért írjanak az info@gyorgytea.hu e-mail-címre, vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00–17.00 óra között.

4 érv az Egészségvédő program mellett:

  • komplex, ugyanakkor egyszerű, mivel egész évre pontosan megtervezi Önnek, hogy melyik nap milyen gyógynövényt fogyasszon,
  • az összeállított csomagokat kedvezményesebb áron vásárolhatja meg,
  • a csomaghoz tartozó egyszerűsített naptárt letöltheti innen,
  • a programot az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikációban is egyszerűen és könnyedén nyomon követheti.

A 4. negyedéves Őszi csomag megvásárolható 2023. szeptember 1-jétől december 31-ig a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban.

Összetevők

galagonya 50 g, mezei kakukkfű 50 g, Csalánleveles teakeverék 100 g, Echinaceás alkoholos kivonat, Az erdő csendje