Tavaszi csomag – 2. negyedéves egészségvédő csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Tavaszi csomag – 2. negyedéves egészségvédő csomag
A 2. negyedéves Tavaszi csomag megvásárolható 2024. március 1-jétől május 31-ig a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban.

Mi az az Egészségvédő program?

A Györgytea egészségvédő programjához évről évre egyre többen csatlakoznak. A programnak szerves része a Györgytea egészségnaptár és az erre épülő negyedéves csomagok. Az éves egészségnaptár segítségével minden évszakban a megfelelő gyógynövényekkel támogathatjuk szervezetünk napi működését és a legfontosabb szerveink munkáját. A program emellett nagy hangsúlyt fektet egész évben az immunerősítésre is, hiszen ez egy egészségvédő, megelőző program.

Negyedéves csomagok minden évszakhoz

A negyedéves csomagokban megtalálhatók az adott negyedévre ajánlott gyógynövényteák és gyógynövénykivonatok. Ezeket a csomagokat úgy alkottuk meg, hogy egy-egy csomag tartalma 3 hónapra elegendő legyen egy fő részére. Önnek így már nem kell külön-külön összegyűjteni a naptárhoz tartozó teákat és kivonatokat, ráadásul ezeket a csomagokat kedvezményes áron vásárolhatja meg a Györgytea webáruházban és a mintaboltokban is.

Mit tartalmaz a Tavaszi csomag, és miért pont ezek a gyógynövények kerültek bele?

Apróbojtorján tea a jó emésztésért és veseműködésért

Az apróbojtorján antibakteriális, gyulladáscsökkentő, vízhajtó hatású. Szabályozza a májműködést és az epetermelést, segíti az emésztést. A veseműködésre is jó hatással van, fogyasztásával megelőzhető a vesekőképződés. Az apróbojtorjánból forrázatot készítsünk és adott napokon, lehetőség szerint étkezés előtt fogyasszuk el.

Mezei kakukkfű, mely támogatja életünket

A mezei kakukkfű gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatású, valamint általános immunerősítő tulajdonságánál fogva növeli a szervezet védekezőképességét, ellenálló képességét és megszünteti az általános gyengeségérzetet. Teáját forrázással készítsük és adott napokon, lehetőség szerint étkezés előtt fogyasszuk el.

Csalánleveles teakeverék a tavaszi „nagytakarításhoz”

Indítsuk átfogó tisztítással az áprilist és csináljunk egy tavaszi „nagytakarítást” a szervezetünkben. A Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea) 8-féle gyógynövényből áll, melyek felfrissítik a szervezetet, tisztítják a vért és a legfontosabb szerveket. Egy hónapos kúrát végezzünk a teakeverékkel és készítsük fel szervezetünket a tavaszra.

A gyulladáscsökkentő Kamillás teakeverék

Kamilla, orvosi zsálya, lándzsás útifű, körömvirág, apróbojtorján és cickafark: a legjobb gyulladáscsökkentő gyógynövények egyetlen teakeverékben, mely a szervezetben fellobbanó gyulladásokat enyhítheti, ezáltal csökkentve egyes betegségek kialakulásának kockázatát. A kellemes ízű teakeveréket forrázással készítsük, és étkezések között fogyasszuk.

Az erdő csendje tea a béke szigete a hétköznapok sodrásában

Az erdő csendje tea finom ízével kikapcsol, egyensúlyt teremt a mindennapokban. A teakeverék összetevőinek köszönhetően nyugtatja, erősíti az idegeket, megszünteti az ideges szívdobogást, javíthatja a hangulatot, csillapíthatja a fejfájást. A munkahelyi stressz enyhítésében is segítségünkre lehet, csak vigyük magunkkal és kortyolgassunk el belőle egy csészével az ajánlott napokon. Az erdő csendje tea a benne lévő szagos müge, közönséges szurokfű, levendula, orbáncfű és kamillavirág révén harmonizálja a testet és a lelket.

A 2. negyedéves Tavaszi csomag megvásárolható 2024. március 1-jétől május 31-ig a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban.

Önnek ajánljuk az Egészségvédő programot, ha:

✓ fontos az egészsége,
✓ szeretné immunrendszerét, általános egészségi állapotát erősíteni,
✓ ha már évek óta követi Gyuri bácsi és Zsuzsa Egészségvédő programját,
✓ vagy esetleg még csak most ismerkedik a gyógynövények világával, de szívesen fogyasztana egészsége védelmében különböző gyógynövényeket.

„Aki nem fordít mindennap egy kis időt az egészségére, egy napon nagyon sok időt fog fordítani a betegségére.”

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember

Mikor kell elkezdeni a programot?

Az Egészségvédő program január elsejével indul, és az egész évet felöleli. Minden negyedévre összeállítunk egy-egy csomagot, melyet egy hónappal korábban elérhetővé teszünk, így mindig időben beszerezhető a soron következő csomag. A programhoz az év folyamán bármikor lehet csatlakozni.

Vannak ellenjavallatai a programnak?

Az Egészségvédő programot várandósság alatt, illetve a szoptatási időszakban nem javasoljuk alkalmazni. Gyermekeknek 14 éves kor alatt szintén nem ajánljuk a programot.

A program mellett fogyaszthatunk egyéb teákat is?

Természetesen igen. Az Egészségvédő program nem zárja ki egyéb gyógynövényteák vagy -kivonatok fogyasztását sem, de mindenképpen javasolt a különböző készítményeket legalább 2 óra eltéréssel fogyasztani.

Fontos tudni

A gyógynövényeket minden esetben kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. A különböző gyógyszerek és a gyógynövények fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni. Személyre szóló tanácsadásért írjanak az info@gyorgytea.hu e-mail-címre, vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00–17.00 óra között.

4 érv az Egészségvédő program mellett:

  • komplex, ugyanakkor egyszerű, mivel egész évre pontosan megtervezi Önnek, hogy melyik nap milyen gyógynövényt fogyasszon,
  • az összeállított csomagokat kedvezményesebb áron vásárolhatja meg,
  • a csomaghoz tartozó egyszerűsített naptárt letöltheti innen,
  • a programot az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikációban is egyszerűen és könnyedén nyomon követheti.
Összetevők

Apróbojtorján 50 g, Mezei kakukkfű 50 g, Csalánleveles teakeverék 100 g, Kamillás teakeverék 50 g, Az erdő csendje

Galéria