Karácsonyi díszdoboz

Kapható a Györgytea webáruházban

Karácsonyi díszdoboz

A karácsonyi díszdoboz készletünk elfogyott. Ajánljuk figyelmébe még elérhető karácsonyi ajánlatainkat és decemberi könyvvásárunkat.

Az idei karácsonyt még emlékezetesebbé és hangulatosabbá teheti a Györgytea karácsonyi díszdobozával, mely tökéletes kiegészítője a Györgytea karácsonyi ajánlatainak.

Miért érdemes ebben a karácsonyi díszdobozban ajándékozni Györgyteát?

Kényelmes és praktikus: a karácsonyi díszdoboz lapra szerelhető, így könnyen szállítható és tárolható az ünnepi készülődésig.

Egyszerű összeállítás: összeállítása rendkívül egyszerű és gyors. Mindössze fél perc alatt összerakható, de hogy megkönnyítsük az összeállítását, készítettünk egy videót is. Tekintse meg videónkat és láthatja, mennyire egyszerű a díszdoboz összeállítása.

Stílusos design: a karácsonyi díszdobozunk designja egyedi és csodás karácsonyi hangulatot kapott.

Ajándékozzon egészséget egy ünnepi díszdobozban!

A Györgytea karácsonyi díszdoboza tökéletes választás az ajándékozáshoz. A következő karácsonyi csomagajánlataink is elférnek ebben a csodálatos díszdobozban és így a csomagolással sem kell bajlódnia, de készíthet akár saját összeállítást is a Györgytea termékeiből. Az összeállított doboz méretei: 24,5 x 16,9 x 11,7 cm (szélesség / mélység / magasság).

Békés ünnepeket csomag – Ajándék, amely megnyugtat és tudást ad

Györgytea karácsonyi válogatás csomag – Ajándék, mely melegséget és egészséget varázsol a hideg téli napokba

Ragyogó téli reggel csomag – Az immunerősítő karácsonyi ajándék

A karácsonyi díszdoboz jellemzői:

Mérete: 24,5 x 16,9 x 11,7 cm (szélesség / mélység / magasság). Ez a kompakt méret lehetővé teszi, hogy könnyedén elhelyezhesse a legkedveltebb Györgytea termékeket benne.

Anyaga: a doboz minőségi papírból készült, mely nagyon esztétikus.

Könnyű összeállítás: a dobozt lapra szerelve vásárolhatja meg, így könnyen kezelhető. De ne aggódjon, az összehajtogatása is gyors és egyszerű.

Kívánjon boldog karácsonyt Györgyteával!

A Györgytea karácsonyi díszdoboza ideális választás minden teaszerelmes számára. Válogassa össze szerettei kedvenc teáit vagy gyógynövénykivonatait, esetleg gyógykenőcseit és fejezze ki Györgyteával a gondoskodását és az egészség fontosságát!

Összetevők

minőségi papírból készült, ünnepi hangulatú díszcsomagoló doboz

Galéria