Keverék teák

Apróbojtorjános teakeverék (Tea felfázásra)

Az Apróbojtorjános teakeverék (Tea felfázásra) fájdalmas, gyakori vizeléssel járó húgyúti fertőzésre, hólyaghurutra ajánlott.

Aranyvesszős teakeverék (Ebéd utáni tea)

Az Aranyvesszős teakeverékben (Ebéd utáni tea) lévő gyógynövényeket a népgyógyászat már régóta használja emésztési problémák és puffadás kezelésére, gyomorrontásra.

Cickafarkfüves teakeverék (Nők teája)

A Cickafarkfüves teakeverék (Nők teája) menstruációs problémákra, endometriózisra, változó kori tünetekre ajánlott.

Citromfüves teakeverék (Az egészség védője)

A Citromfüves teakeverék (Az egészség védője) kiválóan használható egészségmegőrzésre: méregtelenít, ezen felül jótékonyan hat a szívre és a májra is.

Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea)

Tisztítókúrához a Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea) ajánlott: méregtelenít, tisztítja a vért és a legfontosabb szerveket.

Fehér akácvirágos teakeverék (Reflux tea)

Gyomorsavtúltengés vagy a reflux kellemetlen tüneteinek csökkentésére ajánljuk a Fehér akácvirágos teakeveréket (Reflux teát).

Fehér árvacsalános teakeverék (Lúgosító tea)

A Fehér árvacsalános teakeverék (Lúgosító tea) segíthet a helyes sav-bázis egyensúly elérésében és megtartásában.

Fekete ribizlileveles teakeverék (Az ízületek teája)

A Fekete ribizlileveles teakeverék (Az ízületek teája) a gyulladásos ízületi betegségek, pl. köszvény, reuma kezelését kiválóan kiegészíti.

Galagonyás teakeverék (A vérnyomás barátja)

A Galagonyás teakeverék (A vérnyomás barátja) az erek rugalmasságát növeli, a magas vérnyomás csökkentésére ajánlott.

Kamillás teakeverék (Gyulladás csökkentésére)

Sikerrel csökkenti a szervezetben lappangó vagy fellobbanó gyulladásokat a Kamillás teakeverék (Gyulladás csökkentésére).

Kígyósziszes teakeverék (PS külsőleg)

A Kígyósziszes teakeverék (PS külsőleg) pikkelysömörre ajánlott, de kizárólag külsőleg. Nyugtatja a bőrt, megszünteti a viszketést és a hámlást.

Kisvirágú füzikés teakeverék (Férfiak teája)

A kisvirágú füzikés teakeveréket prosztataproblémák megelőzésére, gyógyítására és a férfiasság megőrzésére ajánljuk. 40 felett kötelező!

Közönséges galajos teakeverék (Pajzsmirigy tea)

A pajzsmirigy alul- és túlműködése esetén egyaránt ajánlott a Közönséges galajos teakeverék (Pajzsmirigy tea).

Lándzsás útifüves teakeverék (Allergia tea)

A Lándzsás útifüves teakeverék (Allergia tea) hosszú távú fogyasztása segít a pollenallergiában szenvedőknek majdnem tünetmentesen átvészelni a nehéz időszakot.

Macskagyökeres teakeverék (Altató hatású tea)

Alvászavarok, stressz, kimerültség esetén a Macskagyökeres teakeverék (Altató hatású tea) hozzásegít a békés alváshoz, nyugodt pihenéshez.

Mezei kakukkfüves teakeverék (Immunerősítő tea)

A Mezei Kakukkfüves teakeverék ( Immunerősítő tea) erősítheti a szervezet ellenálló képességét fertőzéses megbetegedések, különösen influenza és nátha esetén.

Mezei katángos teakeverék (Karcsúsító tea)

Savcsökkentő hatásánál fogva a Mezei katángos teakeverék (Karcsúsító tea) csökkenti az étvágyat, lassítja a táplálékfelszívódást, fogyaszt.

Mezei zsurlós teakeverék (A vese védője)

Vesetisztításra, vízhajtásra, ödémára és vesekőképződés megelőzésére ajánlott a Mezei zsurlós teakeverék (A vese védője).

Őszi margitvirágos teakeverék (Tea fejfájásra)

Az Őszi margitvirágos teakeverék (Tea fejfájásra) egyik legfontosabb összetevője az őszi margitvirág, melynek rendszeres fogyasztása segíthet a migrénes fejfájás megelőzésében.

Spanyolmeggy leveles teakeverék (Inkontinencia tea)

A Spanyolmeggy leveles teakeverék (Inkontinencia tea) a hólyag záróizmainak erősítésére, a vizelettartási problémák enyhítésére készült.

Tüdőfűleveles teakeverék (A torok barátja)

A Tüdőfűleveles teakeverék (A torok barátja) egy hatékony gyulladáscsökkentő tea torokfájás, mandulagyulladás, köhögés, asztma ellen.

Tyúkhúros teakeverék (Érbarát tea)

A Tyúkhúros teakeverék (Érbarát tea) segíti az epetermelést, csökkenti a koleszterinszintet, rugalmasan tartja az ereket.

Vadárvácskás teakeverék (PS belsőleg)

Pikkelysömör esetén belsőleg ajánlott a Vadárvácskás teakeverék (PS belsőleg), mely gyulladásgátló, fertőtlenítő, nyugtató hatású gyógynövényeket tartalmaz.