Keverék teák

Apróbojtorjános teakeverék (Tea felfázásra)

Az Apróbojtorjános teakeverék (Tea felfázásra) fájdalmas, gyakori vizeléssel járó húgyúti fertőzésre, hólyaghurutra ajánlott.

Aranyvesszős teakeverék (Májvédő tea)

Az Aranyvesszős teakeverékben (Májvédő tea) lévő gyógynövényeket a népgyógyászat már régóta használja emésztési problémák és puffadás kezelésére, gyomorrontásra.

Cickafarkfüves teakeverék (Nők teája)

A Cickafarkfüves teakeverék (Nők teája) menstruációs problémákra, endometriózisra, változó kori tünetekre ajánlott.

Citromfüves teakeverék (Az egészség védője)

A Citromfüves teakeverék (Az egészség védője) kiválóan használható egészségmegőrzésre: méregtelenít, ezen felül jótékonyan hat a szívre és a májra is.

Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea)

Tisztítókúrához a Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea) ajánlott: méregtelenít, tisztítja a vért és a legfontosabb szerveket.

Fehér akácvirágos teakeverék (Reflux tea)

Gyomorsavtúltengés vagy a reflux kellemetlen tüneteinek csökkentésére ajánljuk a Fehér akácvirágos teakeveréket (Reflux teát).

Fehér árvacsalános teakeverék (Lúgosító tea)

A Fehér árvacsalános teakeverék (Lúgosító tea) segíthet a helyes sav-bázis egyensúly elérésében és megtartásában.

Fekete ribizlileveles teakeverék (Az ízületek teája)

A Fekete ribizlileveles teakeverék (Az ízületek teája) a gyulladásos ízületi betegségek, pl. köszvény, reuma kezelését kiválóan kiegészíti.

Galagonyás teakeverék (A vérnyomás barátja)

A Galagonyás teakeverék (A vérnyomás barátja) az erek rugalmasságát növeli, a magas vérnyomás csökkentésére ajánlott.

Kamillás teakeverék (Gyulladás csökkentésére)

Sikerrel csökkenti a szervezetben lappangó vagy fellobbanó gyulladásokat a Kamillás teakeverék (Gyulladás csökkentésére).

Kisvirágú füzikés teakeverék (Férfiak teája)

A kisvirágú füzikés teakeveréket prosztataproblémák megelőzésére, gyógyítására és a férfiasság megőrzésére ajánljuk. 40 felett kötelező!

Közönséges galajos teakeverék (Pajzsmirigy tea)

A pajzsmirigy alul- és túlműködése esetén egyaránt ajánlott a Közönséges galajos teakeverék (Pajzsmirigy tea).

Lándzsás útifüves teakeverék (Allergia tea)

A Lándzsás útifüves teakeverék (Allergia tea) hosszú távú fogyasztása segít a pollenallergiában szenvedőknek majdnem tünetmentesen átvészelni a nehéz időszakot.

Macskagyökeres teakeverék (Altató hatású tea)

Alvászavarok, stressz, kimerültség esetén a Macskagyökeres teakeverék (Altató hatású tea) hozzásegít a békés alváshoz, nyugodt pihenéshez.

Mezei kakukkfüves teakeverék (Immunerősítő tea)

A Mezei Kakukkfüves teakeverék ( Immunerősítő tea) erősítheti a szervezet ellenálló képességét fertőzéses megbetegedések, különösen influenza és nátha esetén.

Mezei katángos teakeverék (Karcsúsító tea)

Savcsökkentő hatásánál fogva a Mezei katángos teakeverék (Karcsúsító tea) csökkenti az étvágyat, lassítja a táplálékfelszívódást, fogyaszt.

Mezei zsurlós teakeverék (A vese védője)

Vesetisztításra, vízhajtásra, ödémára és vesekőképződés megelőzésére ajánlott a Mezei zsurlós teakeverék (A vese védője).

Őszi margitvirágos teakeverék (Tea fejfájásra)

Az Őszi margitvirágos teakeverék (Tea fejfájásra) egyik legfontosabb összetevője az őszi margitvirág, melynek rendszeres fogyasztása segíthet a migrénes fejfájás megelőzésében.

Spanyolmeggy leveles teakeverék (Inkontinencia tea)

A Spanyolmeggy leveles teakeverék (Inkontinencia tea) a hólyag záróizmainak erősítésére, a vizelettartási problémák enyhítésére készült.

Tüdőfűleveles teakeverék (A torok barátja)

A Tüdőfűleveles teakeverék (A torok barátja) egy hatékony gyulladáscsökkentő tea torokfájás, mandulagyulladás, köhögés, asztma ellen.

Tyúkhúros teakeverék (Érbarát tea)

A Tyúkhúros teakeverék (Érbarát tea) segíti az epetermelést, csökkenti a koleszterinszintet, rugalmasan tartja az ereket.