Nyitvatartás és belépőjegyek

Gyuri bácsi gyógynövénykertje panoráma kép

Nyitvatartás

Gyuri bácsi gyógynövénykertje  májustól már egészen november végéig várja vendégeit, minden nap 9:00–17:00 között. A belépőjegyeket a kert fogadóépületében lehet megvásárolni a nyitvatartási idő alatt. Díjaink 2024-ben változatlanok maradtak, októberben és novemberben pedig ingyenes a belépés.

Május 19-én és 20-án, Pünkösdkor a Gyógynövénykert és a mintabolt is zárva tart! 

BANKKÁRTYÁS és SZÉP KÁRTYÁS fizetés is lehetséges.

Vezetett kertlátogatásra előzetes online jelentkezés szükséges, melyet honlapunkon a Gyógynövénytúrák oldalon tehetnek meg a szezon végéig. A vezetett kertlátogatás az 1 napos gyógynövényismereti túrák keretén belül lehetséges és a meghirdetett túraidőpontok közül lehet választani. A túrán lehetőség van csak a kert meglátogatására is. Tekintsék meg újdonságainkat, új tematikus gyógynövényismereti túráinkat is.

Csoportok jelentkezését is itt várjuk. 2024-től nyugdíjas vendégeink kedvéért új csoportos túrát indítunk „Idősebbek is elkezdhetik” címen, mely rövidített, 60 perces kertlátogatásból áll.  Iskolás csoportoknak pedig 40 perces ingyenes vezetett kertbemutatót is tartunk.

A kerttel kapcsolatban további információt a Györgytea központi telefonszámán (+36 46 390 278) kaphat, vagy érdeklődhet személyesen a Gyógynövénykertben.


Belépőjegy árak

  • felnőtt jegy vezetés nélkül: 1.500 Ft
  • felnőtt jegy vezetéssel: 2.000 Ft (előre be kell jelentkezni, helyszínen fizetve + 300 Ft)
  • diák, nyugdíjas, pedagógus jegy: 1.200 Ft
  • családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek): 4.000 Ft
  • 6 év alatti gyermek: a belépés ingyenes
  • nagycsaládos (2 felnőtt + min. 3 gyerek): a belépés ingyenes
  • iskoláknak, tanári felügyelettel: a belépés ingyenes
  • Kajla családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) -20%: 3.200 Ft

Kajla Program

A Kajla program elsősorban a kisiskolás gyerekeknek szól, élmény alapú ismeretszerzésre és országjáró kalandokra buzdítva a családokat. A gyerekek a Kajla útlevelükbe pecséteket gyűjthetnek.

A program keretében a Kajla útlevél felmutatásával 20% kedvezményt biztosítunk Gyuri bácsi gyógynövénykertjében a családi jegy (2 felnőtt + 2 gyerek) árából.

 

 

A gyógynövénykertről a képeket Orliczki Attila és Koncz János készítette.