Hírek, események

5 kérdés a fehér fagyöngyről. Mennyit talál el?

A fehér fagyöngy (Viscum album) az egyik legrégebben ismert gyógynövényünk, rendkívül széles körű a felhasználása. Kvízünkkel most letesztelheti, mennyit tud erről a népszerű gyógynövényről.

2022-ben is várja a gyógy- és fűszernövények szak az érdeklődőket Gyöngyösön

Harmadik alkalommal hirdeti meg a népszerű szakot a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem a Károly Róbert Campuson Gyöngyösön. A jelentkezés határideje 2022. február 15.

Téli egészségvédő kvíz

Egészségvédő kvízünk Zsuzsa és Gyuri bácsi 2022-es egészségvédő programját járja körül. Játékos kvízünkből kiderül, hogy mennyire ismeri a téli hónapokra javasolt gyógynövényeket és azok jótékony hatásait.

Györgytea: design – harmóniában a küldetéssel

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának különdíját idén a Györgytea Kft. kapta.

Az első „boldogító igen” a Gyógynövénykertben

Esküvő, levendulaszüret, gyógynövénytúrák, kertlátogatás… Számos izgalmas programmal vártuk idén is a Bükkszentkeresztre látogatókat, a Györgytea iránt érdeklődőket és az igazi rajongókat.

5 kérdés a galagonyáról. Mennyit talál el?

A galagonya a szív gyámolítója. Legújabb kvízünkkel letesztelheti, mennyit tud erről a népszerű gyógynövényről.

Elismerték a koronavírus-járvány alatt tanúsított felelős magatartásunkat

A Györgytea Kft. is sikeresen felvette a kesztyűt a járvány okozta nehézségekkel szemben, amit a K&H családi vállalatok kiválósági díj zsűrije is elismert.

A természet őszbe borul, a Györgytea egyedi teái pedig új köntösbe bújnak

Egyedi gyógynövénytea termékcsaládunk változatlan minőségben, de mostantól új csomagolásban és gazdaságosabb kiszerelésben is elérhető.

Most Ön is megtudhatja, ki készítette el 2021-ben Magyarország Cukormentes Tortáját

Idén is megrendezésre került a Magyarország Cukormentes Tortája elnevezésű verseny, ahol immáron második alkalommal jutalmazzuk különdíjjal a legjobb, gyógynövényekkel készült torta megalkotóját.