3+1 érv, hogy letöltse a megújult Györgytea mobilapplikációt!

A Györgytea arculata tavaly megváltozott, lágyabb színek, szép, gyógynövényes illusztrációk kerültek a termékekre. Nem volt kérdés, hogy ez a lágyság megjelenik majd a Györgytea mobilapplikációban is, de nemcsak új köntösbe akartuk öltöztetni, hanem hasznos funkciókkal is szerettük volna bővíteni az alkalmazást.

Íme a 3+1 érv, hogy letöltse a megújult Györgytea mobilapplikációt:

1. Új kezdőoldal

Az alkalmazás kapott egy nagyon mutatós kezdőoldalt, ahol láthatja a Györgytea aktualitásait, legfrissebb híreit. A Györgytea mobilalkalmazás leghasznosabb funkciói is egy érintésre vannak, a „Gyógynövények betegségekre” kereső és az éves egészségvédő naptár is.

2. Célba érő üzenetek

Push üzenet, technológiai fejlesztés, hangzatos szavak, de mit jelentenek? Dióhéjban annyit, hogy javítottunk az alkalmazás által küldött értesítéseken, így biztos, hogy látni fogja, milyen teát kell innia, melyik Györgytea bolt vagy partnerbolt van a közelben, vagy milyen új akció, újdonság várja a mintaboltokban és a webáruházban. Nem szeretne folyamatos pittyegést? A beállításokban ezt természetesen kikapcsolhatja.

3. Újdonságok és akciók

Az újdonságok és akciók menüpontot is kiszíneztük és az aktuális termékfotókkal bővítettük, hogy szebb és átláthatóbb legyen.

+1 Teakúrák:

A legizgalmasabbat hagytuk a végére. Eddig az alkalmazás egészségvédő naptárában csak az éves egészségvédő programot tudta követni, de most további teakúrák közül is válogathat. Kövesse a Babaváró tearendszer programját, erősítse immunrendszerét, vagy megfázás esetén igya a programban javasolt teákat. Nem fogja elfelejteni, hiszen az alkalmazás mindennap egy önnek tetsző időpontban jelezni fogja, hogy milyen gyógyteát kell fogyasztania. Ráadásul a kúrák számát a jövőben folyamatosan bővíteni fogjuk.

Töltse le a Györgytea mobilalkalmazást Google Play-ból, App Store-ból, vagy Huawei AppGallery-ból.

Gyuri bácsi és Zsuzsa a kertben nézik a mobilaplikációt