4 érv, hogy letöltse a Györgytea mobilapplikációt!

Gondolt már arra, hogy de jó lenne, ha a zsebében lenne a saját gyógynövényes tanácsadója, aki mindig szól, mikor kell meginni aznapi gyógyteáját? Mintha Lopes-Szabó Zsuzsa, vagy Gyuri bácsi személyesen adna tanácsot akkor és ahol önnek éppen szüksége van rá? A segítség kéznél van már évek óta, csak lehet nem hallott még róla: elég letöltenie a Györgytea mobilalkalmazást és tudni fogja, mikor, melyik gyógynövény van soron.

Az ingyenes Györgytea mobilapplikáció már nem ismeretlen a gyógynövénykedvelők körében. A népszerű Gyógynövény keresőt rendszeresen és sokan használják, ha problémáikra természetes gyógymódot keresnek. Gyuri bácsi és lánya, Zsuzsa szeretnének még ennél is több információt és személyre szóló tanácsokat adni.

4 érv, hogy letöltse a Györgytea mobilapplikációt:

1. Aktualitások, hírek első kézből

A kezdőoldalon láthatja a Györgytea aktualitásait, legfrissebb híreit. A Györgytea mobilalkalmazás leghasznosabb funkciói is egy érintésre vannak, a gyógynövény és betegség kereső, az éves egészségvédő naptár, vagy éppen a különböző gyógynövénykúrák.

2. Személyre szabható értesítések

A gyógyteák csak akkor hatnak, ha meg is isszuk őket. Ez a rohanó életmódunk ezernyi teendői között sokszor elsikkad, a kúra pedig kudarcba fullad. A mobilalkalmazás segítségével személyre szabható push üzenetekkel figyelmeztethetjük magunkat, hogy eljött a gyógytea vagy kivonat elfogyasztásának ideje. Ezután egész biztos, hogy senki sem fogja elfelejteni, milyen teát vagy tinktúrát kell innia, hiszen a Györgytea mobilalkalmazás minden nap jelezni fogja, hogy melyik gyógynövény van soron.

Nem szeretne értesítést? A beállításokban természetesen külön-külön kikapcsolhatja a napi tea értesítéseket vagy az akciók és újdonságok értesítőit.

3. Gyógynövényes teakúrák

Az alkalmazásban nem csak az éves egészségvédő programot tudja követni, amely Gyuri bácsi és Zsuzsa minden évben megjelenő éves egészségvédő programjára épül. A teakúrák menüpontban 10 féle, különböző betegségekre kifejlesztett gyógynövénykúrát talál. Kövesse a Babaváró tearendszer programját, erősítse immunrendszerét, oldja a stresszt, vagy pajzsmirigy probléma esetén igya a programban javasolt teákat, tinktúrákat. Nem fogja elfelejteni, hiszen az alkalmazás mindennap egy önnek tetsző időpontban jelezni fogja, hogy milyen gyógyteát vagy gyógynövénykivonatot kell fogyasztania.

4. Kényelmi funkciók – hol van a közelben bolt?

Az alkalmazás használatával a gyógynövénybeszerzést is megkönnyítheti. Az applikációval könnyen megkeresheti az önhöz legközelebb eső Györgytea mintaboltot vagy hivatalos Györgytea viszonteladót, GPS segítségével pedig gyorsan megtervezheti az oda vezető utat.

 

Kinek ajánljuk az alkalmazás használatát?

„Mi, a Györgyteánál nagyon szerencsések vagyunk, mert a természettel összhangban élünk, és minden napunkat a gyógynövények töltik ki, de sokan nem ismerik őket, vagy nem tudják, pontosan melyik mire való. Nekik szeretnénk segíteni ezzel a szolgáltatással. Nem is titkolt célunk a fiatalok megszólítása, hiszen ők egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a természetes gyógymódok iránt, és az ő zsebükben mindig ott az okostelefon. A Györgytea mobilalkalmazás segítségével a teakúrákat a mindennapi rutinunk részévé tehetjük” – emelte ki Lopes-Szabó Zsuzsa, a Györgytea Kft. ügyvezetője, Gyuri bácsi lánya.

 

Több, mint 80.000 letöltés

„Nagyon jó alkalmazás, rengeteg hasznos információval. Egyszerű kezelni, jól átlátható! Köszönöm szépen!” – K. Péter (GooglePlay)

„Kitűnő applikáció. Szívből köszönjük.” – T. Péter (GooglePlay)

„Nagy tisztelettel voltam, vagyok, leszek Gyuri bácsihoz, tudástárához! Köszönöm szépen ezt a lehetőséget, jól használható! Minden kérdésemre megtalálom a segítő választ.” – M. Erzsébet (GooglePlay)

„Nagyon jó kis alkalmazás. Ajánlom mindenkinek, aki egészséges szeretne lenni.” – S. Lóránt (GooglePlay)

„Ez egy remek program és köszönöm mindenkinek, aki részt vett abban, hogy ez létrejöhessen.” – Milán (AppStore)

„Nagyon szép lett az oldal, könnyen kezelhető. Gratulálok!” – Myzucker (AppStore)

 

Töltse le a Györgytea mobilalkalmazást Google Play-ból, App Store-ból, vagy Huawei AppGallery-ból.

Gyuri bácsi és Zsuzsa a kertben nézik a mobilaplikációt