A természet őszbe borul, a Györgytea egyedi teái pedig új köntösbe bújnak

Egyedi teák új csomagolásban

Termékeink csomagolása az elmúlt időszakban számos változáson ment keresztül. 2018 szeptemberében teljesen új megjelenést kapott a Györgytea márka. A következő években egyre több termék került szelektíven is gyűjthető dobozba, majd később a gazdaságosabb, 100 grammos keverék teák is megjelentek a polcokon. Ahhoz, hogy a tiszta és minőségi gyógynövények jótékony hatását még sok-sok éven keresztül biztosítani tudjuk, kiemelten fontos számunkra a környezet védelme. Ezért a keverék teákhoz hasonlóan az egyedi teák is dobozba kerülnek.

A szelektív hulladékgyűjtés a környezetvédelem egyik alappillére, ennek fontosságára mostantól minden terméken szeretnénk felhívni a figyelmet:

Fogyasztóink kívánságának teszünk eleget azzal, hogy az a 6 gyógynövénytea, amelyet a legtöbbet vásárolnak, mostantól gazdaságosabb, 100 grammos kiszerelésben, és kedvezményes áron is elérhető.

Szeptember 1-től az alábbi teákat vásárolhatja meg nagyobb kiszerelésben is:

  • citromfűlevél 100 g
  • csipkebogyó hús 140 g
  • diófalevél 100 g
  • galagonya virágzó ágvég 100 g
  • kisvirágú füzike 100 g
  • közönséges galaj 100 g

Miért volt szükség ezekre a változásokra?

Azért, hogy a természet adta gyógynövényeket a legmagasabb elvárásoknak megfelelő minőségben tudjuk eljuttatni az ország bármely pontján élő vásárlóinknak. Magunkkal szemben is egyre magasabb elvárásokat fogalmazunk meg, hogy a legjobb minőséget tehessük önök elé.

Az új csomagolású teákat és a nagyobb, 100 grammos kiszereléseket keresse a Györgytea webáruházban és a Györgytea mintaboltokban.