Elismerték a koronavírus-járvány alatt tanúsított felelős magatartásunkat

K&H kitűntetés

Lopes-Szabó Zsuzsa a 2020-as év díjazottjai között

A K&H családi vállalatok kiválósági díjat 5 évvel ezelőtt azért hozták létre, hogy támogassák és elismerjék a vállalkozások gazdasághoz való hozzájárulását, valamint a társadalom iránti elkötelezettségét.
2020-ban a koronavírus-járvány kihívásaira adott példamutató megoldásokat három kategóriában díjazták. Büszkék vagyunk arra, hogy a Györgytea Kft. az „elkötelezettség és felelősségvállalás a társadalom iránt” kategóriában díjazott lett 2020-ban. A díjat a pandémiás helyzet miatt csak idén szeptemberben vehettük át.

Miért is kaptuk ezt az elismerést 2020-ban?

A Györgyteánál a kezdetektől fogva nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a felelősségteljes kommunikációra. Törekszünk a népgyógyászati tudás hiteles, megbízható és túlzások nélküli továbbadására. A hozzánk fordulók pontos tájékoztatása, az adott tanácsok átgondoltsága működésünk alapja.
Különösen nagy szerepet kapott ez a felelősségvállalás és elkötelezettség a koronavírus-járvány első hulláma idején.

Gyuri bácsi tisztelőinek körében jelentős részt tesz ki az idősebb korosztály, és sokuk számára követendő mintakép is a bükki füvesember, aki maga is „szépkorú”. Ezért számos alkalommal közvetítettük „az idősek maradjanak otthon” üzenetét, beszámoltunk Gyuri bácsi karantén alatti példamutató, fegyelmezett magatartásáról, és arról, hogy 92. születésnapját is online ünnepelte.

Szabó Gyuri bácsi 92 éves

Gyuri bácsi példamutatóan betartott minden előírást (Fotó: Juhári Andrea/PS)

A tanácsadások mellett kiemelten figyeltünk arra, hogy üzeneteinket ne „fordítsák félre”, ne hihessék azt az emberek, hogy mi megoldást kínálunk a vírusra (sajnos sok ilyet tapasztaltunk ebben az időszakban). Ezért a „Vírus ellen nincs gyógynövény” üzenetünket az összes csatornánkon megosztottuk, elküldtük a sajtónak és minden megkeresés, interjú során elmondta ezt Gyuri bácsi, vagy lánya, Zsuzsa. Ez az üzenetünk nagyon sok helyen megjelent, nagy nyilvánosságot kapott a sajtóban.

Lopes-Szabó Zsuzsa K&H elismerés

Lopes-Szabó Zsuzsa átveszi a díjat

Többek között ezeket a lépéseinket ismerte el a K&H családi vállalatok kiválósági díjának zsűrije. Az „elkötelezettség és felelősségvállalás a társadalom iránt” kategóriában elnyert díjat Lopes-Szabó Zsuzsa, a Györgytea Kft. ügyvezetője vette át szeptember 2-án, a Forbes Családi Vállalatok Gálán.