Megújult a Györgytea webáruház

 

Friss hír a gyógynövénybarátoknak: a Györgytea webáruház kívül-belül megújult, új funkciókkal bővült és új külsőt kapott.
A legfontosabb, hogy áttekinthető, érthető, még inkább felhasználóbarát rendelési felület áll a vásárlók rendelkezésére, hogy könnyen, gyorsan megtalálják azokat a termékeket, amikre szükségük van.

Egyre többen vásárolnak a Györgytea webáruházban mobiltelefonról, így az új fejlesztések a mobilos rendelés megkönnyítését is szolgálták.

Az oldal egy új ajánlási rendszerrel is gazdagodott: vásárláskor a vevők számára megjelenik, hogy milyen további termékeket javasol a Györgytea az adott termék mellé.

Az új webáruházban lehetőség nyílik a regisztrálásra, ami számos előnnyel jár, de természetesen nem kötelező, rendelni továbbra is lehet regisztráció nélkül is. A regisztrált vásárlók vissza tudják követni korábbi rendeléseiket, és majd részt vehetnek a Györgyteás hűségakciókban is (melyek szintén regisztrációhoz lesznek kötve). Továbbra is több átvételi mód közül lehet választani: a házhozszállítás, a postai utánvét, és a Pick-Pack pontos átvétel is működik. Mindhárom esetben lehet készpénzes utánvéttel vagy előzetesen, átutalással is fizetni.

A Györgytea webáruház új designja lágy, természetes színharmóniájával még jobban tükrözi Gyuri bácsi teáinak jellegzetességeit, vagyis azt, hogy gyógynövényteái hazai forrásból származnak, 100%-ban növényi alapanyagokat tartalmaznak, mesterséges adalékanyagok és tartósítószerek nélkül készülnek és a népgyógyászat több száz éves hagyományaira épülnek.

Olvasóinkat arra biztatjuk, hogy kukkantsanak be az új Györgytea webáruházba!