Beszámolunk a miskolci üzletnyitásról

2015. november 13-án, pénteken Miskolcon megnyílt az új Györgytea üzlet a Városház tér 13-ban, az Almássy-kúria műemlék épületében. Szeretnénk megosztani hűséges olvasóinkkal, milyen különleges figyelemmel és lelkesedéssel fogadta Miskolc városa Szabó Gyuri bácsi előadásait és az üzletnyitást.

Miskolci boltnyitás

Megtisztelő módon az üzlet megnyitóján, a szalag átvágásánál Dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere is segédkezett Gyuri bácsinak és lányának, és a helyi média képviselői is nagy számban részt vettek ezen a fontos ünnepen.

A frissen megnyitott miskolci Györgytea üzletben egymásnak adták a kilincset az érdeklődők. Egy apró kulisszatitkot is megosztunk olvasóinkkal, Szabó Gyuri bácsi és lánya előadásaira csak előzetes regisztrációval lehetett bejutni, de már az előadás előtt egy héttel, (3 nap alatt) beteltek a helyek.

A pénteki és szombati előadáson Lopes-Szabó Zsuzsa fitoterapeuta köszöntötte a miskolci közönséget, aki édesapja cukorbetegeknek ajánlott szabadalmát, a Diabess-Györgyteát mutatta be részletesen.

Megtelt az előadóterem

Gyuri bácsi a gyógynövények egészségmegőrző hatásáról beszélt, külön kiemelve a speciálisan férfiaknak és a nőknek ajánlott gyógyteákat. Az előadás után mindketten dedikálták könyveiket a gyógynövények szerelmeseinek.

Mindannyian úgy éreztük, hogy a miskolci közönség nagy örömmel fogadta Gyuri bácsit és ezt a különleges kis boltot a főutcán, ahol mindig kedves mosollyal, személyre szabott, szakértő tanáccsal fogadják a betérőket.