Lessen be Gyuri bácsi boltjaiba, akár otthonról!

A Google térkép sokunk számára fontos támpont a tájékozódásban, a Google Utcakép használatával felfedezhetjük vele a világot, olyan helyekre juthatunk el, ahova álmunkban sem hittük volna. Virtuális sétára indulhatunk Róma belvárosában, túrázhatunk a Grand Canyonban vagy bóklászhatunk a versailles-i kastély folyosóin – és akár Gyuri bácsihoz is bekukkanthatunk. Pontosabban a budapesti és a miskolci Györgytea mintaboltokba.

Lehet, hogy önnek eddig nem volt ideje személyesen benézni a Györgytea üzletekbe, mert messze lakik. Lehet, hogy évek óta a Györgytea webáruházban szerzi be a legfontosabb gyógynövény teákat, hiszen az a leggyorsabb, legpraktikusabb megoldás, amit mindenkinek ajánlunk, akinek a közelében nincs Györgytea viszonteladói bolt.

A Google virtuális túra segítségével viszont akár már pár kattintással beléphet Gyuri bácsi birodalmába! A 360 fokos körpanorámás fotó segítségével képzeletben a pult elé állhat, megnézheti a polcokon sorakozó teákat, a krétafelíró táblát. Egy békés, harmonikus, külön kis világba érkezik a vevő, ahol ő a legfontosabb. Nem véletlen, hogy a törzsvásárlók egy részének fontos a személyes kapcsolat, hiszen gyakran már kora reggel betoppannak Gyuri bácsi boltjaiba, ahol mindig kedvességre, szakértő tanácsra, odafigyelésre számíthatnak.

Itt tud bekukkantani a budapesti Györgytea mintaboltba:

 

Itt tehet virtuális villámlátogatást a miskolci Györgytea mintaboltban:

 

Itt láthatja a bükkszentkereszti gyógynövényházat:

Az üzletek egyedi hangulata talán ezekből a képekből is átjön egy picit. Az egyetlen, amit sajnos nem érezhet egyetlen olvasónk sem a virtuális túra alatt, az áradó gyógynövényillat.

Reméljük, kedvet kaptak egy igazi látogatáshoz is!