Megújult a Gyógynövényház

Örömmel mutatjuk be olvasóinknak a megújult bükkszentkereszti Gyógynövényházat, ami a település központjában található, a Kossuth u. 33. szám alatt. Ez a legelső Györgytea mintabolt, ahol Gyuri bácsi termékeit lehetett kapni, egy olyan hely, ahol mindig is nagyon szívesen fogadták az érdeklődőket, vásárlókat, túrázókat. A bükki füvesember is gyakran megfordul itt, szívesen találkozik azokkal, akik tanácsért fordulnak hozzá.

A Gyógynövényház váróterme kényelmesebb, tágasabb lett az átalakítás során, az eladótér pedig – ahol sokszor személyes természetű egészségügyi problémákról esik szó – intimebb hangulatú. A jellegzetes, rekeszes szerkezetű, fából készült faliszekrényben sorakoznak a gyógynövényteák és egyéb Györgytea termékek, a pulton pedig az aktuális hónap gyógynövénye illatozik. Most már a bükkszentkereszti mintabolt is a többi Györgytea üzlet egységes, letisztult arculatába illeszkedik.

Hamarosan a Gyógynövényház kertje is megújul: hangulatos pihenőhelyeken lehet szusszanni egyet egy-egy kiadós kirándulás után. Az üzletben dolgozó, szakképzett tanácsadók szeretettel várnak minden hozzájuk forduló vendéget. Személyes tanácsadásért bátran forduljanak hozzájuk!

A hirtelen jött áprilisi hóesés ugyan komoly kárt okozott a Bükkben, de a rehabilitációs munkálatok gyorsan folynak, mostanra már lassan újra éledezik az erdő. Bükkszentkereszt az ország egyik legszebb pihenő- és túrázóhelye, ha a környéken járnak, ne felejtsenek el benézni a Gyógynövényházba, ahol mindig szeretettel fogadják a természetbarátokat!