Nem kell tűrni, ha fáj! – Csomag nőknek, női bajokra

Csomag nőknek

A nők mindennapos küzdelme 

Nőnek lenni sokszor nehéz, és bizony amíg a nehezítés sok nő életében a túlzott leterheltség, rakoncátlan gyermek vagy végeláthatatlan házimunka formájában érkezik, addig a többségnek a fájdalmas menstruáció, a rendszertelen ciklus vagy változókori panaszok okozzák a legtöbb gondot. Számukra van egy jó hírünk! Tudunk egy módszert, amivel legalább a hormonális panaszoktól megszabadulhatnak. Hogyan? A Györgytea most egy csomagba rakta azt a két terméket, amely az elmúlt évek során a leghatásosabbnak bizonyult a női bajok kezelésében. Így használjuk kúraszerűen a női csomagot.

Érdekes, hogy manapság egyre többet halljuk, hogy a fájdalmas menstruáció és a menstruációs görcs nem normális – mégis alig akad olyan nő, aki ne szenvedne a menstruációs ciklus áldatlan következményeitől. És amíg régen azt mondták rá, hogy „Nő vagy, viseld el, nekem is fájt, nagyanyádnak is fájt, ez ezzel jár”, addig ma már tudjuk, hogy mind a menstruációs, mind a változókori tünetek ellen lehet tenni. Sőt, ha a panaszok nem múlnak, akkor kell is tenni!

Mit tehetünk a gyógynövényekkel a női kihívásokkal szemben?

Szerencsére a népgyógyászat számos kipróbált gyógynövénnyel tud segíteni a nők bajain, a görcsoldástól kezdve a PMS-ig. Beszéljünk bár változókor előtti, esetleg a klimax alatt kialakuló problémákról, valójában mindegyiknek egy közös oka van: a felborult hormonháztartás. Márpedig a kibillent hormonrendszer az egész női szervezet működését megzavarhatja.

Mit lehet tenni? Hogyan tudjuk a meglehetősen kényes és összetett hormonrendszert helyreállítani? Először is türelemmel. Számos oka lehet annak, ha az endokrin rendszer meghibásodik. A kiváltó tényező lehet hiánybetegség, stressz, szervi elváltozás, lelki probléma is. Gyuri bácsi tapasztalata az, hogy a menstruációs és a változókori tünetek kezelése akkor a leghatásosabb, ha a tünetekkel együtt az agyalapi mirigyet is újrahangoljuk és erősítjük. Az agyalapi mirigy, más néven hipofízis a főnök, ő a karnagy, amely a többi belső elválasztású mirigy hormontermelését is szabályozza. Erre a célra pedig Gyuri bácsi jelenleg egyetlen gyógynövényt ismer, a szurokfüvet, ezért is ajánlja jó eredményekkel női bajokra a Szurokfű alkoholos kivonatát.

Ugyanakkor a bükki füvesember azt is mindig hangsúlyozza, hogy nem kell idáig eljutni. Már a serdülőkortól javasolt fogyasztani azokat a gyógynövényeket, amelyek a női szervezet kiegyensúlyozott működését szolgálják (például cickafark, palástfű, pásztortáska). A Cickafarkfüves teakeverékben mindhárom megtalálható, ezért is hívjuk a Nők teájának.

Női csomagunkban most ezt a két terméket kínáljuk minden nőnek, aki támogatni szeretné hormonrendszerét és megszabadulna a rendszertelen, fájdalmas menstruációtól, vagy épp a klimax okozta kellemetlen panaszoktól.

Ha végigcsináljuk a hathetes kúrát, biztos, hogy jobb lesz a hangulatunk, és a nehéz napokon is kiegyensúlyozottabbak leszünk.

Csomag nőknek

Ajánlott termékek