Ajánlott termék

Őszi csomag – 4. negyedéves egészségvédő csomag

Az egészségnaptár 4. negyedéves egészségvédő csomagja, mely október, november és december minden napjára ajánl egy-egy teát vagy kivonatot.

Mezei katángos filteres teakeverék

A Mezei katángos teakeverék már filteres kiszerelésben is elérhető! Egy teafiltert kb. 2,5 dl vízzel forrázzon le, 15 percig hagyja állni és már kész is a teakeverék. Megvásárolhatja a Györgytea webáruházban és mintaboltjainkban.

Kamillás filteres teakeverék

A Kamillás teakeverék már filteres kiszerelésben is elérhető! Egy teafiltert kb. 2,5 dl vízzel forrázzon le, 15 percig hagyja állni és már kész is a teakeverék. Megvásárolhatja a Györgytea webáruházban és mintaboltjainkban.

Galagonyás filteres teakeverék

A Galagonyás teakeverék már filteres kiszerelésben is elérhető! Egy teafiltert kb. 2,5 dl vízzel forrázzon le, 15 percig hagyja állni és már kész is a teakeverék. Megvásárolhatja a Györgytea webáruházban és mintaboltjainkban.

Csalánleveles filteres teakeverék

A Csalánleveles teakeverék már filteres kiszerelésben is elérhető! Egy teafiltert kb. 2,5 dl vízzel forrázzon le, 15 percig hagyja állni és már kész is a teakeverék. Megvásárolhatja a Györgytea webáruházban és mintaboltjainkban.

Tyúkhúros filteres teakeverék

A Tyúkhúros teakeverék már filteres kiszerelésben is elérhető! Egy teafiltert kb. 2,5 dl vízzel forrázzon le, 15 percig hagyja állni és már kész is a teakeverék. Megvásárolhatja a Györgytea webáruházban és mintaboltjainkban.

Zsályás kézápoló krém

Zsályás kézápoló krémünk különleges összetevőkkel rendelkezik, hogy lágy és hidratált érzést nyújtson a kezeknek. Ez a hidratáló krém tökéletesen illeszkedik a mindennapi kézápolási rutinba, és segít megőrizni a bőr egészségét és szépségét.

Nyári csomag – 3. negyedéves egészségvédő csomag

Nyárindító csomag

Frissesség és egészség egy csészében! Nyárindító csomagunkba olyan teákat válogattunk össze, melyek nemcsak egészségesek, de finomak is.