English
German

Tea, fűszer, gyógynövénykivonat bérgyártás – saját márkás sikerek a Györgytea gondoskodásával

Saját márkás teát, fűszert vagy gyógynövénykivonatot dobna piacra, saját gyár nélkül? A Györgytea gondoskodásával és stabil hátterével könnyedén sikerre viheti a megálmodott private label terméket.

Tudjon meg többet bérgyártás szolgáltatásunkról, és kérjen ingyenes konzultációt!

A bérgyártásról

Tea, fűszer vagy gyógynövénykivonat, amelyen cége logója áll. Saját gyár nélkül is lehetséges?

A bérgyártásról

Ha saját tea- vagy fűszermárkában gondolkodik, az ígéretes termékötlet, az eredeti koncepció elengedhetetlen ugyan, de csak a kezdet. Egy tea- vagy fűszerkeverék, gyógynövénykivonat valóra váltása nagy körültekintést, gondos tervezést, tűpontos logisztikát és minőségbiztosítást igényel (a Györgyteánál jól tudjuk).

A saját márkás tea, fűszer vagy gyógynövénykivonat gyártásához az ötlet mellett infrastruktúrára (így vágó-, aprító-, töltő- és csomagológépekre), gyártókapacitásra, no meg rutinos és elérhető szakemberekre van szükség. Ha mindez összeáll, akkor a bérgyártás valóban leveszi az előállítás terhét a válláról, és erőforrásait a marketingre vagy salesre tudja fordítani.

Azok, akik a Györgyteát választják bérgyártó partnerként, még ennél is többet kapnak.

Györgytea

Nem csupán saját márkás: Györgytea-minőségű

A gyógynövények szakértőjeként 2004 óta olyan gyártási tapasztalatot halmoztunk fel, amely egyedülálló védőhálót jelent annak, aki saját márkás termékét velünk készítteti el.

A gyártási folyamat valamennyi lépcsőfokánál segítünk, aktívan jelen vagyunk.

A bérgyártott teákat, fűszereket és kivonatokat ugyanolyan gondoskodással keltjük életre, mint magukat a Györgyteákat. Sőt, ha az alapanyagok beszerzésében is segítségünket kéri, akkor abban is biztos lehet, hogy azok nem tartalmaznak adalékanyagokat, tartósítószereket és ha csak lehet, magyar gyógynövények alkotják őket.

Más utak is vannak (bár idő, pénz és türelem kérdése)

Amikor a bérgyártás mellett dönt, komoly beruházási költségtől kíméli meg magát, és egyúttal a kiválasztott gyártó átvállalja a termék előállításával kapcsolatos összes feladatot.
Érdemes tehát minden lehetőséget végig gondolni. Akár saját maga is felépíthetné a megnyugtató gyártási hátteret, igaz, sokáig tartana és tetemes összeget emésztene fel.
A valódi szakértelem, a hagyományokból fakadó tapasztalat azonban olyasmi, ami kevesek sajátja, és nem kapható pénzért. A bükkszentkereszti füvesember, Szabó Gyuri bácsi örökségét őrző Györgyteának abban a kiváltságban van része, hogy rendelkezik ezzel a tudással, és a bérgyártáskor is fel tudja használni.

Kíváncsi rá, hogyan?
Folytassuk egy kötelezettségektől mentes beszélgetésen!

Szolgáltatásaink

Az előkészítéstől a feldolgozáson át a csomagolásig, azaz teljeskörűen ránk bízhatja a saját márkás

 • egyedi teák,
 • teakeverékek,
 • fűszerek,
 • fűszerkeverékek,
 • vizes kivonatok,
 • alkoholos kivonatok bérgyártását.
Szolgáltatásaink

A bérgyártás folyamata

Megvan az ötlet – jöjjön a saját márkás tea vagy fűszer.

„Private label teát, fűszert és/vagy gyógynövénykivonatot szeretnék, és hozzá egy olyan (bér)gyártót, amelyikre a tanácsadástól a csomagolásig rábízhatom magam.”

Konzultáció – online, kötelezettség nélkül.

Mennyibe kerül? Mikor tudjuk elvállalni? Teljesíteni tudjuk különleges kéréseit? Oldalunkon pár kattintással kérhet online konzultációt és kiderítheti a válaszokat.

Partnerség – szakmai tanácsadással.

Bizonytalan a receptúrában? Nem tudja, honnan szerezze be az alapanyagul szolgáló gyógy- és fűszernövényeket? A Györgytea gondoskodása bérgyártóként ezekre a területekre is kiterjed, ha tehetjük, segítünk mindezekben ügyfeleiknek.

Gyártás – 2022-ben megnyílt üzemünkben, vegyszermentesen.

Gőzerővel beindul a private label termékek gyártása üzemünkben, ahol minden folyamat egy irányba mutat: megőrizni a gyógy- és fűszernövények értékeit vevőinek.

Csomagolás – manufaktúrára jellemzően, kézzel vagy modern gépekkel.

Akár a gyógynövényeket jól ismerő, szakavatott környékbeli kollégák csomagolják a saját márkás termékeket, akár gépeket használunk a filterezéshez, üvegekbe töltéshez vagy dobozoláshoz, úgy bánunk a termékével, mintha csak a sajátunk lenne.

Saját márkás teája, fűszere, kivonata útra kel a polcokra, majd a vásárlókhoz.

Mi jól ismerjük a sikerélményt, amikor a gyógynövények szenvedélyét a Györgyteákon keresztül át tudjuk adni a vevőinknek. A kereteket a bérgyártással elérhetővé tesszük Önnek is, csak élnie kell a lehetőséggel.

Nekem való a bérgyártás?

Fontolgatja, hogy saját márkás tea, fűszer, gyógynövénykivonat forgalmazásába vág? Összefoglaltuk, hogy mikor érdemes bérgyártásban gondolkodnia.

Nekem való a bérgyártás?

Önnek való a Györgytea bérgyártás szolgáltatása, ha:

 • Saját márkás teával, teakeverékkel, fűszerrel szeretné gazdagítani üzletét, anélkül, hogy a gyártáshoz szükséges költséges gépek beszerzésébe invesztálna.
 • Olyan szakértőkre bízná a saját receptúrájú teája, fűszere gyártását, akik nemcsak gyártókapacitást biztosítanak, hanem tanácsokat is adnak.
 • Ragaszkodik a vegyszermentes gyártáshoz, a szigorúan ellenőrzött gyártási körülményekhez.

Egy biztos: dönteni ráér később is. A konzultációval még nem kockáztat semmit, jelentkezzen, beszéljük meg, hogyan segíthetünk.

Érdekel a bérgyártás

A Györgyteáról

A bükkszentkereszti Györgytea

A Györgytea Magyarország egyik legismertebb gyógynövénytea márkája, immár 2004 óta. Egyet jelent a gyógynövényekkel, a népi gyógyászat évszázados hagyományaival és a belőlük fakadó törődéssel. A Györgyteák sokféleképpen támogatják az egészség megőrzését, és hatékony kiegészítői lehetnek az orvosi kezeléseknek (de természetesen nem helyettesítik azokat).
Az alapító-névadó, a bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi már életében legendává vált, ma is az ő nyomdokain haladunk. Munkáját leánya, Lopes-Szabó Zsuzsanna viszi tovább a családi vállalkozás ügyvezetőjeként.

Gyuri bácsi útmutatásai minden téren elevenen élnek. Az eszközök és a nagyságrendek változtak, de a gyógynövényeket ugyanazzal a körültekintéssel dolgozzuk fel, amellyel egykor ő gyűjtötte, szárította, csomagolta a gyógyteák alapanyagait.


Az új somosbérci gyártóüzem

A hagyomány tehát évszázados, a környezet és a géppark viszont ultramodern.

somosbérci gyártóüzem

Üzemünk címszavakban

 • 2022-ben átadva
 • 1666 m2 alapterület
 • 3 csarnok
 • 585 m2 logisztikai csarnok
 • 600 m2 feldolgozócsarnok
 • 2 db elektromos szivattyú
 • hőszivattyús fűtőrendszer
Szolgáltatásaink

Tanúsítányaink

IFS

ISO 22000 tanúsítvány

Az ISO 22000 szabvány szerinti tanúsítás bizonyítja a Györgytea üzemben gyártott élelmiszerek magas minőségét és biztonságos előállítását a teljes termelési láncban.

Töltse ki az űrlapot és kérjen konzultációt!

Saját márkás teát, fűszert, gyógynövénykivonatot szeretne?  Kollégánk válaszol kérdéseire és előkészíti az ajánlatadást.

Kérjük, adja meg nevét, e-mail-címét és a telefonszámát, ahol elérjük, hogy egy munkanapon belül visszahívhassuk!

Ha a gombra kattint, továbbítja felénk visszahívási kérését, amelyet örömmel fogadunk, és hamarosan jelentkezünk.

Inkább írna vagy hívna? Várjuk jelentkezését!

Telefon
+36 30 307 5686
Email
bergyartas@gyorgytea.hu

Gyakori kérdések

A saját márkás vagy private label termékeken cége logója szerepel, és a receptúra is Öntől származik, ugyanakkor ezek a teák, fűszerek vagy gyógynövénykivonatok a Györgytea üzemében, kivételes gyártási hátterével, tapasztalatával és gondoskodásával készülnek.

Egyedi gyógynövényteák, keverék teák, fűszerek, fűszerkeverékek, alkoholos- és vizes gyógynövénykivonatok teljes körű bérgyártását vállaljuk. Alapanyaguk az Ön által választott gyógynövény és fűszernövény, melynek akár a beszerzésében is segítünk.

A Györgytea mögött álló Pharmaherb Kft. stabil, tőkeerős és megbízható cég, 2004 óta a gyógynövények szakértője. A márka névadója, a vállalkozás alapítója Szabó György, a bükki füvesember, aki már nincs közöttünk, de öröksége velünk él. A gyógynövényeket ma is ugyanazzal a szakértelemmel gyűjtjük, dolgozzuk fel és csomagoljuk.

Főbb saját (tehát a Györgytea márkanevet viselő) teafajtáink: egyedi teák, keverék teák, élvezeti teák, teák cukorbetegeknek, babaváró tearendszer. Teáink szálas és filteres kiszerelésűek, közös vonásuk, hogy nem tartalmaznak adalékanyagokat, tartósítószereket, és jórészt magyar gyógynövényekből készülnek.

Pontosan ugyanott, ahol a Györgyteák. Azaz a 2022-ben átadott, modern somosbérci üzemünkben, mely Bükkszentkereszten, a gyógynövények Mekkájában található.

A Györgytea, illetve a Pharmaherb Kft. főhadiszállása – üzemünk, mintaboltunk és gyógynövénykertünk székhelye – Miskolctól 20 km-re, a Bükkben található, Bükkszentkereszten. Webáruházunk az ország (és a világ) bármely pontjáról elérhető.

Kérjen oldalunkon online konzultációt. A kötelezettségmentes találkozón válaszolunk a felmerülő kérdéseire és segítünk abban, hogy megfontolt döntést hozzon a bérgyártásról.
Bátran telefonáljon vagy írjon is. Várjuk hívását hétfőtől péntekig munkaidőben, e-mailben feltett kérdéseire 3 munkanapon belük reagálunk.