Új termékek, promóciók

Gyógynövénykúra ízületi gyulladás kezelésére

Reuma, ízületi gyulladások, porckopás – valószínűleg valamilyen formában átélt már mindenki valamilyen ízületi fájdalmat élete során. Hogyan segíthetnek ezen a gyógynövények? Mutatjuk!

Teák cukorbetegeknek 15% kedvezménnyel és ajándék teafilterrel

Májusban 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg a cukorbetegeknek ajánlott Diabess-Györgyteát, Diabess filteres teakeveréket és a Fekete áfonyaleveles teakeveréket (Epebarát cukortea), ajándék teafilterrel.

Veseelégtelenség esetén próbálja ki a gyógynövényekből álló Vesebarát csomagot!

A veseelégtelenségre összeállított Vesebarát csomag többek között olyan gyógynövényeket tartalmaz, mint a mezei zsurló, csalánlevél vagy tejoltó galaj.

Harmóniában a természettel a Tavaszi csomag segítségével!

A Tavaszi csomag a Györgytea egészségvédő programjának 2. negyedéves csomagja. Megmutatjuk, hogy milyen gyógynövények segíthetnek egészsége megőrzésében a tavaszi hónapokban.

Gyógynövények szoptatás idején

A WHO ajánlása alapján 6 hónapig csak anyatejjel tanácsos táplálni a kisbabát. Mit tegyünk akkor, ha nincs elég anyatejünk? Ismerje meg Lopes-Szabó Zsuzsa gyógynövényes tanácsait.

Echinaceás alkoholos kivonat: immunerősítő csepp 4-féle gyógynövényből

Az Echinaceás alkoholos kivonat ismeretlen eredetű vírusos megbetegedésekre, influenzára, felső légúti fertőzésekre, megfázásra, enyhébb fertőzések és gyulladások kezelésére javasolt.

Gyuri bácsi álma végre megvalósult: megérkezett az Egynyári üröm alkoholos kivonat

Az egynyári üröm egy csodálatos gyógynövény, melyet évezredek óta használ a népgyógyászat.

Megjelent Lopes-Szabó Zsuzsa új könyve a babavárásról!

Hiánypótló munka született a babavárástól az óvodáskorig történő természetes gyógymódok és praktikák témakörében – Lopes-Szabó Zsuzsa a népgyógyászat és a modern kor tapasztalatait mutatja be új könyvében.

Egészségvédő program testi-lelki harmóniánkért és egészségünkért!

Mi az, amit mindennap megtehet az egészségéért? Milyen gyógynövényeket fogyaszthat a hét minden napján? Olvasson tovább, és megtudhatja. 2022 egészségvédő programja Gyuri bácsi és Zsuzsa személyes ajánlásával.