Új termékek, promóciók

Megjelent Lopes-Szabó Zsuzsa életrajzi könyve édesapjáról, a bükki füvesemberről

Megjelent Lopes-Szabó Zsuzsa életrajzi könyve édesapjáról, a bükki füvesemberről. A könyv nagyon személyes hangvételű, tele anekdotákkal, családtörténettel, a múlt emlékeivel és sok különleges fényképpel.

Nem kell tűrni, ha fáj! – Csomag nőknek, női bajokra

Fájdalmas menstruáció, rendszertelen ciklus, vagy klimax – nőnek lenni sokszor nehéz. A Györgytea ezért most egy új kúrát ajánl a nők számára ezen panaszok enyhítésére, megelőzésére.

Gyógynövény karácsonyra: Herbamix válogatás a Györgyteától

A limitált karácsonyi kiadásban is elérhető Herbamix a Györgytea egyik büszkesége, Szabó Gyuri bácsi 8 kedvenc gyógynövényét tartalmazza. Miért ez az egyik legszebb gyógynövényes ajándék?

Gyuri bácsi gyógyteái – Sejtvédő csomag

Sejtvédő csomagunkat sejtjeink védelmére és immunrendszerünk megerősítésére ajánljuk.

Gyuri bácsi legendás körömvirág kenőcse visszatért – megújult formában, de megőrizve a régi tudást

A körömvirág kenőcs kiváló visszérre, sebre, aranyérre vagy ekcémára. Miben változott az eredeti recept? Nézzük, mi mindenre használható az új körömvirág kenőcs!

Menstruációs panaszok? Változó kor, klimax? Ismerje meg a Nők teáját!

A Gyuri bácsi receptje alapján készült Cickafarkfüves teakeverék (Nők teája) segíthet a nők életét könnyebbé tenni. Enyhíti a menstruációs és a változókori panaszokat, valamint a PCOS és az endometriózis tüneteit.

Gyengéd és természetes babaápolás a kakukkfű és a körömvirág jótékony hatásával

Lopes-Szabó Zsuzsa most a kisbabáknak készített gyógynövényes babafürdetőt és babakrémet. Ökotudatos nagyiként kizárólag természetes alapanyagokat választott. Mit rejtenek az állatfigurás tubusok? Miért jó ez a babának?

Gyógynövénykúra ízületi gyulladás kezelésére

Reuma, ízületi gyulladások, porckopás – valószínűleg valamilyen formában átélt már mindenki valamilyen ízületi fájdalmat élete során. Hogyan segíthetnek ezen a gyógynövények? Mutatjuk!

Veseelégtelenség esetén próbálja ki a gyógynövényekből álló Vesebarát csomagot!

A veseelégtelenségre összeállított Vesebarát csomag többek között olyan gyógynövényeket tartalmaz, mint a mezei zsurló, csalánlevél vagy tejoltó galaj.