Gyógynövények világa

Üdítő helyett üdítően hideg gyógytea

A hideg gyógyteák nemcsak hűsítenek a nyári melegben, de számos jótékony hatásuk is ismert. Ízlelje meg a Györgytea hűs gyógyteáit!

Természetes megoldás az allergiára

A virágos tavasz beköszöntével az allergiaszezon is kezdetét veszi. Sokak számára ilyenkor kerül újra elő a szemcsepp és a nagy csomag zsebkendő.

Nyár eleji gyógynövények

Számtalan kora nyári (gyógy)növénnyel örvendeztet meg bennünket a Jóisten, vegyünk sorra néhányat a mezők mostani díszei közül!

Hogyan készül az olajos kivonat?

A gyógynövényeket leggyakrabban szárított formában, teaként fogyasztják, emellett azonban számos egyéb felhasználási lehetőségük is ismert.

Kipipálhatja a női bajokat ezzel a 4 szuper hatásos gyógynövénnyel

Gyuri bácsi, a bükki füvesember, az alábbi négy különlegesen hatékony gyógynövényt ajánlotta a női bajok enyhítésére.

Lúgosítás gyógyteákkal: 5+1 gyógynövény a fehér árvacsalántól a kamilláig

A lúgosító étrend a szervezet sav-bázis egyensúlyának megőrzéséről szól. Milyen gyógyteák segíthetnek ebben? Lúgosítás a Györgyteával!

Tavaszi egészségbomba: mindent a medvehagymáról!

A természet azokat a növényeket költi fel téli álmukból, melyek a nagy téli ínség után valóban erővel tudják megtölteni a szervezetünket!

Gyógynövények a női egészségért, a szép hajért és bőrért

Milyen gyógynövényeket hívhatunk segítségül a női egészség megőrzéséhez, a szép haj és a bőr eléréséhez? Tippek a Györgyteától!

Gyimbor, enyvbogyó, gyöngyös, madárlép, avagy a fehér fagyöngy

A parazita, tehát élősködő életmódot folytató gyógynövényt sok ezer éve használja az emberiség, és ma is sok mindenben segítségünkre lehet!