Gyógynövények világa

Lúgosítás gyógyteákkal: 5+1 gyógynövény a fehér árvacsalántól a kamilláig

A lúgosító étrend a szervezet sav-bázis egyensúlyának megőrzéséről szól. Milyen gyógyteák segíthetnek ebben? Lúgosítás a Györgyteával!

A köhögés típusai: melyikre milyen gyógynövényt használjunk?

Száraz köhögés, hurutos köhögés, fojtogató köhögés – a köhögésnek számos fajtája van, és már csak azért is érdemes tisztában lenni azzal, mi kínoz minket, mert a köhögés ellen házilag is sokat tehetünk, feltéve, ha tudjuk, mi okozza a tüneteket.

Téli ízületvédelem gyógynövényekkel

Téli ízületvédelem gyógynövényekkel: tippek a Györgyteától a hideg időben előforduló ízületi fájdalmak megelőzésére, kezelésére.

A kék zónákban a hosszú élet egyik titka a gyógytea?

A világ kék zónáiban az emberek jóval hosszabb ideig élnek, mint máshol. Ennek egyik titka állítólag nem más, mint a gyógyteafogyasztás. Mit gondol erről a Györgytea?

Őszi–téli immunerősítés

Az immunerősítés talán egyik legegyszerűbb, mégis igen hatékony módja a különféle gyógynövényekből összeállított teakeverékek fogyasztása.

Gyógyteák és tanácsok cukorbetegeknek a Györgyteától

A cukorbetegségről hitelesen, avagy milyen gyógyteákat és hasznos tudnivalókat kínál a Györgytea cukorbetegeknek.

Őszi magok ereje: reflektorfényben a tök és a szőlő!

A mostani ősz mintha a nyár minden esős hétvégéje miatt kárpótolni kívánna bennünket: a gyönyörű, párás-ködös napkeltéket napközben az igazi vénasszonyok nyara követi!

Megkérdeztük a Györgyteásokat, melyik a legszebb gyógynövény?

Melyik a legszebb gyógynövény? A Györgyteások szerint szinte lehetetlen választani, mert mindegyik egyformán szép és hasznos is!

Őszi méregtelenítés 8-féle gyógynövénnyel, egyetlen keverék teában

Lehetséges az, hogy 8-féle gyógynövény teáját reggelente egyszerre megigyuk 6 héten keresztül? A jó hírünk az, hogy igen, és ráadásul így sokkal hatásosabb.