Szívünkért csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Szívünkért csomag

Magyarországon sajnos népbetegségnek számít a magas vérnyomás és az ezzel összefüggő szív- és érrendszeri megbetegedések sora. A tartós stressz, az állandó szorongás sem tesz jót a szívünknek, így akár komoly egészségkárosodást is okozhat, érdemes tehát tenni ellene. A Szívünkért csomagot a magas vérnyomás kiegészítő kezelésére, valamint idegnyugtatásra, stresszoldásra állítottuk össze.

Fogyasztás

Egy csésze Galagonyás teakeverék reggel étkezés előtt és 20 csepp Citromfű alkoholos kivonat fogyasztása este étkezés után. A teát lehetőleg ízesítés nélkül fogyassza. A kivonatot ihatja magában vagy kevés folyadékba csepegtetve.

A kúra időtartama

4 hét. A kúra szünet nélkül ismételhető, amíg szükséges.

Ellenjavallat

Terhesség, szoptatás alatt, valamint gyermekeknek 14 éves kor alatt nem ajánlott a kúra. Ilyen esetekben kérjenek személyre szóló tanácsadást az info@gyorgytea.hu e-mail címen vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óra között.

Fontos tudni

A gyógynövényeket kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. A különböző gyógyszerek és a gyógynövények fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni.

A Galagonyás teakeverék összetevői: galagonya virágzó ágvég, pásztortáska, mezei zsurló. A teakeverék támogatja a szív munkáját és javítja a veseműködést, így csökkentve a vérnyomást.

A Citromfű alkoholos kivonata kiváló nyugtató hatású. Mivel a tartós stressz gyengíti a szívet és az immunrendszert, ezért mindenképpen tennünk kell ellene. A gyógynövények közül a citromfűlevél segíthet a feszültség, a szorongás és a stressz enyhítésében.

A kúra pontos menetét letöltheti itt.

A választott kúrát az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikáció segítségével is el tudja indítani személyre szabottan, melynek során az alkalmazás jelezni fogja, hogy aznap melyik teát vagy kivonatot kell fogyasztania.

Összetevők

Galagonyás teakeverék 100 g, Citromfű alkoholos kivonat