Csomag nőknek

Kapható a Györgytea webáruházban

Csomag nőknek

A menstruáció előtti napokban sok nő észleli, hogy ingerlékenyebb, érzékenyebb az átlagosnál, hogy kellemetlenül feszül a melle, visszatartja a vizet a szervezete.

A menstruáció alatt gyakran előforduló probléma a túl erős vagy túl sokáig tartó vérzés, a görcsös fájdalom és előfordulhat az is, hogy a ciklus szabálytalanná válik.

A változókor is sok nő életét nehezíti meg a rendszeres hőhullámokkal, éjszakai verejtékezéssel, hangulatingadozásokkal.

Ezeknek a panaszoknak a megelőzésében vagy enyhítésében segíthet a Csomag nőknek.

A csomag segíthet a PCOS (policisztás ovárium szindróma) esetén a panaszok enyhítésében, a hormonális egyensúly és a menstruációs ciklus helyreállításában is.

Fogyasztás

Egy csésze Cickafarkfüves teakeverék napközben és 20 csepp Szurokfű alkoholos kivonat fogyasztása este étkezés után. A teát lehetőleg ízesítés nélkül fogyassza. A kivonatot ihatja magában vagy kevés folyadékba csepegtetve.

A kúra időtartama

4 hét. A kúra szünet nélkül ismételhető, amíg szükséges.

Ellenjavallat

Terhesség, szoptatás alatt, valamint gyermekeknek 14 éves kor alatt nem ajánlott a kúra. Ilyen esetekben kérjenek személyre szóló tanácsadást az info@gyorgytea.hu e-mail címen vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óra között.

Fontos tudni

A gyógynövényeket kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. A különböző gyógyszerek és a gyógynövények fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni. A hosszú ideje tartó, fájdalmas vagy szabálytalan menstruációval, szokatlan köztivérzéssel feltétlenül orvoshoz kell fordulni, hiszen a tünetek hátterében komolyabb betegség is állhat. Ezek gyógyítása pedig annál hatékonyabb, minél előbb diagnosztizálják őket.

Több olyan növény is van, amely nem hiányozhat a nők háztartásából: a cickafarkfű, a pásztortáska, a körömvirág és a palástfű. Ezek a gyógynövények alkotják a Cickafarkfüves teakeveréket, amely csillapítja az erős vérzést, oldja a menstruációs görcsöket, enyhíti a változókor kellemetlen tüneteit, és mindeközben harmonizálja a női hormonháztartást.

A Szurokfű alkoholos kivonat enyhe nyugtató hatású, csillapítja a fejfájást és szabályozza a hormontermelést, ezért javasolt a női teakeverék mellett párhuzamosan fogyasztani esténként.

A kúra pontos menetét letöltheti itt.

A választott kúrát az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikáció segítségével is el tudja indítani személyre szabottan, melynek során az alkalmazás jelezni fogja, hogy aznap melyik teát vagy kivonatot kell fogyasztania.

Összetevők

Cickafarkfüves teakeverék 100 g, Szurokfű alkoholos kivonat