Túrázóink leveleiből válogattunk

„Kedves szervezők, fantasztikusan éreztük magunkat a túrán, mindenkinek ajánlanám 10 és 80 éves kor között! A program nagyon tartalmas volt, Márk is nagyon nagy tudású, és hát Gyuri bácsitól elállt mindenki szava! Nagyon örülünk, hogy hallgathattuk őket, és tanulhattunk nagyon sok hasznos információt. Kényelmes tempóban telt a túra, ezért még a 65 éves édesanyám is jól bírta, és lehetőségünk volt pár növényt begyűjteni. Bükkszentkereszt csodálatos hely, jó a levegő, és szerencsére még viszonylag érintetlen természet. Szeretnénk még visszatérni! Köszönjük szépen, és további kitartást, sok erőt a munkához! Egyedülálló, amit csinálnak!”
(Erős Eszter)

Túrázóink Gyuri bácsival és Lakatos Márkkal

Túrázóink Gyuri bácsival és Lakatos Márkkal

„Gyuri bácsit látni és hallgatni élmény számomra minden évben. Nekem ő minta arra, hogyan lehet aktívan, derűsen és főleg hasznosan eltölteni az időskorunkat is. Örömmel láttam, hogy fejlesztések folynak, a gyógynövénykert és az üzem is bővül, jövőre már biztosan látszik ezeknek a munkáknak az eredménye is. Szívesen jövök jövő évben is, addig is jó munkát kívánok mindannyiuknak!”
(Csollákné Csipak Mária)

„Lakatos Márk személyében nagyon szimpatikus, szakmája iránt teljes mértékben elhivatott, tökéletes előadásokat tartó embert ismertünk meg. Az előadóteremben, a gyógynövénykertben és a bükki erdőn-mezőn történt sétánk során egyaránt nagyon részletesen mutatta be számunkra a gyógynövényeket, jó hangulatot teremtett a gyógynövények bemutatásakor a témához szorosan kapcsolódó humoros történetekkel. A vidám légkörben könnyebben sikerült a rengeteg gyógynövényről minél több információt megjegyezni. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy legyen résztvevője a túráknak.”
(Sipos Viola)

Gyuri bácsi előadása

Gyuri bácsi előadása

„Nagyon sok új ismerettel gazdagodtunk, hálásak vagyunk, hogy ilyen nagyszerű programot szerveznek, ahol a természet szépsége együtt jár az ismeretszerzéssel. Hozzánk még az időjárás is kegyes volt, remek túraidőnk volt aznap. A túravezetőnk felkészült, segítőkész volt. Láttuk, hogy a gyógynövénykert bővülni fog, nagyon szívesen megnézzük azt is, ha kész lesz. További sok sikert kívánunk Önöknek!”
(Varga Renáta és Mária)

„Köszönöm szépen, nagyon jól éreztük magunkat: a túra élménydús volt, sokat tanultunk belőle. Köszönettel tartozom túravezetőnknek, Méhész Ádámnak lelkes munkájáért. Sajnos én nem tudtam úgy haladni, mint a többiek, betegségemből kifolyólag. Majdnem feladtam, de a túravezető biztatott. És sikerült, sikerült, sikerült!!! Ádám, emberségből ötös, köszönöm!”
(Szabó Sándor Tiborné)

 

Tekintse meg galériánkat:

(Fotók: Koncz János fotós, és túrázóink: Balogh Kitti, Benzsay Krisztián, Gáspár Kinga, Kercsi Renáta, Timmer Noémi)