Léda: egy tündéri kislány a Babaváró programból

Léda: egy tündéri kislány a Babaváró programbólGyuri bácsi sikeres Babaváró programja már számtalan gyermekre vágyó, hosszabb ideje próbálkozó párt örvendeztetett meg kisbabával. Most Bittmann Szabina meséli el nekünk kislánya, Léda születésének történetét.

Kérem, meséljen pár szót magáról bemutatkozásként!

Bittmann Szabina vagyok, 33 éves, Balatonalmádiban élek a családommal. Van egy gyönyörű, kétéves kislányom, Léda, akinek az apukája adta ezt a különleges nevet.

Igaz, hogy Léda megfoganásakor Gyuri bácsi Babaváró teakeveréke is segítségükre volt?

Igen, így történt. Léda tervezett kisbaba volt. De hónapok óta próbálkoztunk már a férjemmel hiába, amikor a Babaváró segítségével végre terhes lettem.

Más módszert is kipróbált korábban a Babaváró mellett?

Nem, mert tartottam a mesterséges módszerektől. A Babaváróban éppen az tetszett, hogy egy teljesen természetes módszer a fogantatás elősegítésére. A férjem is rögtön pozitívan állt hozzá, szívesen kipróbálta.

Léda: egy tündéri kislány a Babaváró programbólKitől hallott a Babaváróról? Én például körülnéztem mindenféle fórumban, és több tucat „Gyuri bácsi-babát” találtam.

Nekem egy közeli barátnőm beszélt a Babaváróról. Ő, ahogy elkezdte fogyasztani Gyuri bácsi Babaváróját, pár hét alatt teherbe esett. Tehát már az első lépcsőnél, a tisztítókúránál megfogant a gyermeke, pedig korábban majdnem egy évig nem jött össze nekik a kisbaba.

És Önnél hogyan hatott a Babaváró?

Villámgyorsan. Szinte pontosan ugyanaz történt velem, mint a barátnőmmel. Ez egy három lépcsős program, nekivágtunk a férjemmel az első lépcsőnek, a tisztítókúrának, szorgosan ittuk a diólevél és a csalánlevél teát, és alig telt el egy hónap, várandós lettem. Ahogy pozitív lett a terhességi tesztem, azonnal elkezdtem inni a málnalevél teát, ahogy Gyuri bácsi előírja, és a terhességem vége felé, az utolsó hetekben szintén fogyasztottam. Szinte megismételtem a barátnőm történetét: októberben estünk mindketten teherbe, és júliusban szültünk mindketten. A két kisgyerek között 1 év, 1 nap a különbség, az ő gyermeke 2012. július 13-án született, az én kislányom, Léda 2013. július 12-én.

Milyen élmény volt a szülés?

Nálam nagyon jól zajlott a szülés, csak pozitív emlékeim vannak. Természetes úton szültem, éjjel 2-kor kezdődtek a fájások, addig semmilyen fájdalmam nem volt, és reggel 6-kor pikk-pakk, megszületett Léda. A férjem bent volt a szülésnél, hatalmas élmény volt neki is, nagyon meghatódott, és nagyot nőttem a szemében. Mindenkinek az apás szülést ajánlom! Mi nem így terveztük, de végül mégis így alakult, és nagyon örülök neki, mert végig rengeteget tudott segíteni nekem.

Léda: egy tündéri kislány a Babaváró programbólMilyen érzés anyának lenni? 

Nagyon-nagyon jó! El sem hittem, amikor Lédát a karomban tartottam! Én 30 évesen szültem, ha tehettem volna, nem várok addig. A világ legjobb dolga. A férjemnek is Léda a mindene, a szeme fénye: imádják egymást.

Gratulálok a kislányukhoz!

Köszönöm szépen.

Másoknak is ajánlaná a Babavárót?

Persze, mindenkinek ajánlani szoktam! Sőt, mivel a férjemmel mi is szeretnénk még egy kisbabát, ismét elkezdtem használni. Van egy velem egyidős, 33 éves barátnőm, aki szintén babát szeretne, vele együtt kezdtük el a Babaváró programot. Egy másik ismerősöm pedig, aki szintén tőlem hallott a Babaváróról, a múlt héten mesélte, hogy bár nem akarja elkiabálni, de úgy néz ki, ők is sikerrel jártak.