Elindult hivatalos Facebook oldalunk

Jó hír a bükki füvesembert kedvelő olvasóknak: elindítottuk Gyuri bácsi hivatalos Facebook oldalát!

Fontosnak tartjuk, hogy megosszuk a legfrissebb, naprakész információkat Gyuri bácsi kedvelőivel, hogy a gyógynövények iránt érdeklődő lelkes közösség ne maradjon le semmiről.

Mindig azt tapasztaljuk, hogy Gyuri bácsi bárhol jár előadást tartani, szerte az országban nagy érdeklődés és ragaszkodás fogadja. Személyes tanácsadásain villámgyorsan betelnek az időpontok. Mindenkinek fáradhatatlanul, jó szívvel ad interjút, hogy a népgyógyászat ügyét népszerűsítse. Szeretnénk, ha szerteágazó tevékenységéről folyamatosan tudnának az őt szerető emberek, azok, akik talán éppen miatta kezdték az erdőt járni, megismerni a gyógynövényeket, jobban odafigyelni egészségükre.

Gyuri bácsi hivatalos Facebook oldalán a következő információkhoz juthat hozzá:

  • Megosztjuk Gyuri bácsi szívmelengető gondolatait a természetről és szeretett gyógynövényeiről.
  • Egészségügyi tippeket adunk: megismerhetik Gyuri bácsi gyógytea-javaslatait az aktuális időszakra. Szezonális témákkal is szívesen foglalkozunk majd.
  • Meg fogjuk osztani a bükki füvesember médiamegjelenéseit: a róla szóló cikkeket, tv-felvételeket, hanganyagokat.
  • Részletesen beszámolunk az aktuális rendezvényekről, ahová Gyuri bácsi ellátogat.
  • A gyógynövények ünnepéről, a Bükkszentkereszti Gyógynövénynapokról színes helyszíni tudósítással jelentkezünk majd.
  • A cukorbetegekre külön is mindig figyel Gyuri bácsi, ezért ebben a témában rendszeresen várhatók anyagok, sőt, júniusban egy meglepetéssel, egy nyári ajándékkal is kedveskedünk nekik.
  • Szeretnénk, hogy közösségünk megérezze gyógynövényismereti túráink egyedülálló hangulatát, ezért a gyógynövénykertből és a túrákról is rendszeresen posztolni fogunk.
  • Bükkszentkereszt hétköznapjait is bemutatjuk, hogy az oldal kedvelői megismerhessék, hogyan folyik a gyógynövényes munka.
  • Jobban megismerhetik Gyuri bácsi erdélyi támogató tevékenységét is. Sokan nem is tudják, hogy a füvesember segített Böjte Csaba védenceinek egy gyógynövénykertet és teázót létrehozni, ami napról napra fejlődik.
  • Játékokkal, kedvezményes ajánlatokkal is meglepjük majd Facebook követőinket.

Ha kíváncsivá tettük, csatlakozzon Szabó Gyuri bácsi hivatalos oldalának kedvelőihez!

Ha egészségügyi kérdésre keres választ, kérjük, ne a Facebookon tegye fel kérdéseit, hanem nézze meg a Györgytea weboldal betegség keresőjében az adott problémát. Szakmai cikkeket, videókat is számos egészségügyi témában olvashat. Ha mégsem talál választ a kérdésére, írjon az info@gyorgytea.hu címre vagy érdeklődhet szaktanácsadóinknál a Györgytea mintaboltokban és telefonon is, a 06-46-390-278-as számon.