Immunerősítő teakeverék – szervezetünk védelmében

Mivel a COVID-19 ellenszerét még nem találták meg, egyelőre azt tehetjük, hogy erősítjük saját védekezőképességünket, a szervezet immunrendszerét.
Az egészséges életmód fontosságát nem győzzük hangsúlyozni: sétáljunk, kiránduljunk a szabad levegőn és egészséges, vitaminokban gazdag ételeket fogyasszunk.

Az új teakeverékkel pedig a szervezet természetes védekezőképességét erősíthetjük.

A Mezei kakukkfüves teakeverékben lévő gyógynövények fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása miatt a tea erősítheti a szervezet ellenálló képességét fertőzéses megbetegedések, különösen influenza és nátha esetén.

A teakeverék az alábbi gyógynövényekből áll:

  • A mezei kakukkfű nagyon jó fertőtlenítő hatással bír, megvéd a betegségektől, meghosszabbítja a sejtek életét, erősíti immunrendszerünket. Újabban vírusos betegségekre javasolják.
  • A fürtös menta Gyuri bácsi kedvenc gyógynövénye. Jól használható köhögésre, baktériumölő hatásánál fogva pedig légúti és húgyúti fertőzésekre, gyulladásokra, lázcsillapításra.
  • A közönséges szurokfű köhögéscsillapító, hörgő- és hangszálgyulladás, rekedtség esetében javasolt.
  • Az apróbojtorján hajtás torok- és szájgyulladásra, rekedtségre, mandulagyulladásra a flavonoid hatóanyag gyulladáscsökkentő hatása miatt használható.
  • rónikus hangszalaggyulladásra énekeseknek, előadóművészeknek, erős dohányosoknak ajánljuk.
  • A lándzsás útifűlevél teáját baktériumölő, nyálkaoldó hatása miatt elsősorban légzőszervi betegségekre, köhögésre, asztmára alkalmazzuk. Kiváló köhögéscsillapító. Por, pollen és állatszőr okozta allergia esetén is ajánljuk.

A termékről bővebben az alábbi linken olvashat: ITT

Ajánlott termékek

Mezei Kakukkfüves teakeverék (Immunerősítő tea)