Sejtvédő csomag

Kapható a Györgytea webáruházban

Sejtvédő csomag

Immunerősítésre, sejtvédelemre ajánljuk Sejtvédő csomagunkat, melynek összetevői megfelelő környezetet teremthetnek a sejtek egészséges működéséhez és a különböző fertőzések és gyulladások kivédésében vagy kiegészítő kezelésében is segítségünkre lehet.

Fogyasztás

A csomagban található készítményeket napi rendszerességgel ajánljuk fogyasztani. Reggel, délben és este igyon meg 20-20 csepp Egynyári üröm kivonatot. A kivonatot ihatja magában vagy kevés folyadékba csepegtetve. A délelőtt folyamán fogyasszon egy csésze diófalevél teát, délután pedig egy csésze Mezei kakukkfüves teakeveréket. A teákat lehetőleg ízesítés nélkül fogyassza.

A kúra időtartama

4 hét. A kúra legalább 2 hét szünet után megismételhető.

Ellenjavallat

Terhesség, szoptatás alatt, valamint gyermekeknek 14 éves kor alatt nem ajánlott a kúra. Erős vérhígító gyógyszerek mellett nem javasolt a kúra alkalmazása a diófalevél tea miatt. További kérdés esetén kérjenek személyre szóló tanácsadást az info@gyorgytea.hu e-mail címen vagy hívják tanácsadóinkat a +36 46 390 278-as központi telefonszámon hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óra között.

Fontos tudni

A gyógynövényeket kiegészítő kezelésként javasoljuk az orvosi terápia mellett. A különböző gyógyszerek és a gyógynövények fogyasztása között teljen el legalább 2 óra, hogy a hatóanyagok zavartalanul fel tudjanak szívódni.

Az Egynyári üröm alkoholos kivonata abban segíthet, hogy megfelelő környezetet teremt a sejtek egészséges működéséhez. A kivonatnak vírus- és baktériumellenes tulajdonságai is vannak, ezért segíthet a különböző fertőzések és gyulladások kivédésében vagy kiegészítő kezelésében is.

A Mezei kakukkfüves teakeverék (Immunerősítő tea) összetevői: mezei kakukkfű, fürtös menta, szurokfű, apróbojtorján, lándzsás útifűlevél. Ezek a gyógynövények fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásúak, erősítik a szervezet védekező képességét a fertőzéses megbetegedésekkel szemben.

A diófalevél elsősorban gyulladáscsökkentő és vírus-, valamint baktériumellenes hatása miatt került a csomagba. Teáját vértisztításra is használják. A teát pár perces főzéssel kell készíteni. Ehhez egy csapott evőkanál (kb. 3g) teafüvet 2,5 dl vízben 2-3 percig főzünk, majd leszűrjük.

A kúra pontos menetét letöltheti itt.

A választott kúrát az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikáció segítségével is el tudja indítani személyre szabottan, melynek során az alkalmazás jelezni fogja, hogy aznap melyik teát vagy kivonatot kell fogyasztania.

Összetevők

2 db Egynyári üröm alkoholos kivonat, diófalevél 100g, Mezei kakukkfüves teakeverék 100g