Fogyókúrába kezdene? Megmutatjuk a karcsúság titkát gyógynövényekkel

Megmutatjuk a karcsúság titkát gyógynövényekkel, fogyókúra, diéta

A karcsúság titka olyan, akár az örök fiatalságé. Mindenki szeretné tudni, és látszólag mindenkinek van egy bombabiztos módszere, azonban ezek többsége a gyakorlatban már nem működik. Pedig a hatékony testkontroll jóval elérhetőbb és reálisabb cél az örök életnél. Néhány alapvető szabály betartása mellett ugyanis könnyen úrrá lehetünk saját testsúlyunkon.

Ebben a bejegyzésben megmutatjuk azokat az alapvető dolgokat, amelyekre oda kell figyelnünk, ha szeretnénk megőrizni karcsú vonalainkat, és azt, hogy hogyan segíthet a természet ereje, ha szeretnénk néhány kiló súlyfeleslegtől hatékonyan megszabadulni!

Az elhatározás és a motiváció súlya: a diéta egy szilárd döntéssel kezdődik

„Holnaptól egészégesebben fogok élni! Többet fogok mozogni és soha többé nem eszem semmit, ami egészségtelen!” – a határozott kijelentés sokunk számára ismerős. Különösen az új év beköszöntével, mikor rengetegen gondolkodunk el azon, mit lehetne másként, jobban vagy okosabban csinálni annak érdekében, hogy egészségesebbek és fittebbek legyünk.

Ilyenkor rengetegen ösztönzik magukat mozgásra és próbálkoznak meg az egészséges étrendre történő átállással. Az újévi fogadalmak iránti lelkesedés azonban sokszor egy-két hét után elhalványul, majd február-március környékére feledésbe merül.

Eredményt azonban csak kitartással lehet elérni. A hatékony testkontroll szempontjából éppen ezért két dolog a legfontosabb: az egyik, hogy realisztikus, apróbb lépésekben elérhető célokat állítsunk magunk elé. A másik pedig, hogy ne engedjünk ezekből. Az apróbb mérföldkövek meghatározása sokat segít a haladás nyomon követésében, és garantálja a folyamatos sikerélményt. Éppen ezért fontos, hogy a legkisebb eredményt is értékeljük, és ne hagyjuk, hogy a rossz szokások letérítsenek minket a fejlődés útjáról.

Hatékony testkontroll a természet erejével: így segítik a gyógynövények a diétát és a fogyókúrát

Életmódváltás vagy diéta esetén a gyógynövények is segíthetnek a kitűzött célok elérésében. Különösen abban az esetben, ha megfontoltan, kúraszerűen használjuk őket. A diéta első szakaszában érdemes például egy 4 hetes tisztítókúrát végezni, mely segít az anyagcsere felgyorsításában. Erre tökéletesen alkalmas lehet a Csalánleveles teakeverék, amely méregtelenít, lúgosít, felfrissíti a szervezetet, tisztítja a vért és a legfontosabb szerveket, illetve székletlazító hatással is rendelkezik.

A tisztítókúra után folytassuk Gyuri bácsi Mezei katángos teakeverékével, mely savcsökkentő hatásánál fogva mérsékli az étvágyat és lassítja a táplálékfelszívódást, ezáltal hatékonyan támogathatja a diétánkat.  Ezt a teakeveréket szükség esetén akár 12 héten keresztül is ihatjuk folyamatosan. Ezt követően azonban tartsunk 4 hét szünetet, ha a továbbiakban is fogyasztanánk a keverék teát a diétánk kiegészítéseként.

Mindkét teakeverék megtalálható Testkontroll csomagunkban, melyet életmódváltás vagy diéta mellé ajánlunk étvágycsökkentés, tisztítás és anyagcsere fokozás céljára.

Testkontroll csomag fogyókúrázóknak, fogyókúra, diéta

A választott kúrát az ingyenesen letölthető Györgytea mobilapplikáció segítségével is elindíthatjuk személyre szabottan, így az alkalmazás jelezni fogja, hogy aznap melyik teát vagy kivonatot kell fogyasztanunk.

A kiegyensúlyozott élet jelentősége: ne várjunk a csodára!

Fontos tudni, hogy súlyunk hatékony megőrzéséhez vagy a súlyfelesleg elhagyásához a gyógynövények fogyasztása önmagában nem elég. Fontos a kiegyensúlyozott életvitel, melybe a megfelelő étrend és a rendszeres mozgás is beletartozik.

A Testkontroll csomagban elérhető gyógynövény-készítmények a megfelelő táplálkozás és aktivitás mellett tisztító és karcsúsító hatásuknak köszönhetően rengeteget segítenek abban, hogy a diéta valóban hatékony legyen és gyorsabban, hatékonyabban, szenvedés nélkül érhessük el a kívánt eredményt.

Ajánlott termékek

Csalánleveles teakeverék (Tisztító tea)
Mezei katángos teakeverék (Karcsúsító tea)