Termosz LED-kijelzős hőmérővel

Ideális társ a mindennapokban

Ritkán van időnk lelassulni és élvezni egy csésze illatozó gyógynövényteát, igaz? Ezért hoztuk el Önnek ezt a termoszt, hogy bárhol és bármikor élvezhesse kedvenc teáit. Ez a kiváló minőségű termosz ideális társ a rohanó hétköznapokban vagy éppen kirándulás közben, esetleg a munkahelyén. A kettős falú rozsdamentes acélból készült termoszunk a hideg és a meleg italok hőmérsékletét is megtartja 12 órán keresztül, így gyakorlatilag olyan, mintha mindig frissen fogyasztaná kedvenc teáját. Ismerje meg a Györgytea termoszt LED-kijelzős hőmérővel.

LED-kijelzős tető a hőmérséklet nyomon követéséhez

A legkülönlegesebb tulajdonsága ennek a termosznak az intelligens LED-kijelzős tető, ami a benne lévő ital hőmérsékletét mutatja. Aktiválásához csak egy egyszerű érintésre van szükség. Így mindig pontosan tudhatja, hogy milyen hőmérsékleten van a teája, anélkül, hogy kinyitná a termoszt.

Beépített rozsdamentes acélszűrő

A termoszban található beépített rozsdamentes acélszűrő lehetővé teszi a gyógynövényteák elkészítését. Így egyszerűen és gyorsan készíthet friss és finom teákat, amiket azután könnyedén magával vihet bárhová.

Praktikus tudnivalók

A termosz kiváló minőségű anyagokból készült, dupla falú rozsdamentes acélból, így tartós és könnyen tisztítható.

A termosz tetejében beépített hőmérséklet-érzékelő található és szivárgásmentes szigeteléssel rendelkezik.

Az elem élettartama akár 500 nap is lehet.

A LED-kijelzős hőmérővel felszerelt termosz jellemzői:

Űrtartalom: 500 ml
Anyag: dupla falú rozsdamentes acél
Tömítőgyűrű: élelmiszerekkel érintkezésre szánt szilikonanyag

Fontos tudni:

A kupakban beépített hőkijelző van, ne mossa mosogatógépben!

A vákuumréteg megóvása érdekében ne helyezze a termoszt közvetlen hőforrás közelébe.

Gyermekek csak felnőttek segítségével használják!

Tej, gyümölcslé és tejitalok tartós állandó hőmérsékleten való tárolása esetén ételromlás léphet fel, ezeket csak rövid ideig tartsa a termoszban.

Az égési sérülések és a vízszivárgás elkerülése érdekében mindig ellenőrizze, hogy a szilikon tömítőgyűrű a helyén van-e.

Szerezze be most a Györgytea LED-kijelzős termoszát és élvezze kedvenc teáit útközben is! Tegye praktikussá a mindennapjait!

Karácsonyra is kiváló ajándék

Ez a praktikus LED-kijelzős hőmérővel ellátott termosz a Györgytea karácsonyi válogatás csomagban is helyet kapott, hiszen ajándéknak is kiváló, a tea szerelmeseinek pedig kötelező kellék. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy szeretteinek és barátainak egy igazán hasznos és egyedi ajándékot adjon! Tegye a karácsonyukat különlegessé, ajándékozzon Györgytea termoszt, ajándékozzon kényelmet!

Termosz LED-kijelzős hőmérővel és rozsdamentes acélszűrővel

Kapható a Györgytea webáruházban

Termosz LED-kijelzős hőmérővel