Eddig rendeljen Györgyteát, hogy biztosan megérkezzen karácsonyra

Az egymás egészségére, jóllétére való odafigyelés a lehető legszebb karácsonyi ajándék, amit szeretteinknek adhatunk. Sokan hagyják azonban az utolsó hetekre, napokra az ajándékvásárlást. Hova érdemes nyúlni a Györgytea Webáruház virtuális polcain? És meddig lehet rendelni, hogy biztosan ott legyen a fa alatt a meglepetés?

Az öröm az ajándék kiválasztásával kezdődik

Könnyű a dolga annak, aki pontosan tudja, hogy mit ajándékozzon – mert már rég kiszemelte a megfelelő ajándékot, vagy szerettei kívánságlistáján eleve ott lapult a vágyott Györgytea.

Ha az utolsó pillanatban kapott észbe, vagy eleve tanácstalan volt, akkor sem kell kétségbeesnie, segítünk.

Ajándékötleteinket egybegyűjtve is megtalálja a Karácsonyi ajánlatok oldalán.

A képzeletbeli fenyőfa alatt fellelhető a gyógyteák szerelmeseinek valamennyi álma: a Békés ünnepeket csomag, a Csendes éj teakeverék, az Egész évben egészség csomag, a Györgytea karácsonyi válogatás, a Herbamix karácsonyi limitált kiadás Szabó Gyuri bácsi kedvenc 8 gyógynövényével, vagy a Ragyogó téli reggel csomag.

Ezeket a válogatásokat, ajándékcsomagokat azokból a közkedvelt, egészségvédő és megelőző célú Györgyteákból állítottuk össze, amelyek az egészséggel kapcsolatos leggyakoribb kihívásokra válaszolnak. Szerveink, szervrendszereink védelmére, a stressz enyhítésére, az emésztés könnyítésére, a köhögéscsillapításra vagy éppen az immunerősítésre. Bár nem illő ilyet mondanunk, mégis megtesszük: akár gondolkodás nélkül is a virtuális kosarába teheti őket, garantált lesz az öröm.

Ne csak gyógyteában gondolkozzon, hanem a teázás kellékeiben is, akár egy-egy karácsonyi ajándékcsomag mellé.

A Györgytea üvegszűrős csésze elegáns, szép és praktikus darab, alapanyaga a boroszilikát, amely ellenállóbb a hőhatással szemben, mint a hagyományos edzett üveg. Csak egyetlen hibája van, hogy aligha fogja megállni, hogy magának is rendeljen belőle. A LED-kijelzős hőmérővel ellátott termosz ugyancsak vonzó ajándéklehetőség, hiszen a gyógyteát akár fémtermoszba is tölthetjük, nem mindegy persze, hogy milyenbe. Irodában dolgozó, napközben sokat utazó barátnak és családtagnak, vagy saját magunknak tökéletes karácsonyi ajándék.

A különleges karácsonyi ajánlatok és a praktikus teázási kellékek mellett az is figyelmes ötlet, ha szerettei egészségi problémáját, betegségét veszi alapul.

Cukorbeteg családtagunk például nemcsak annak fog örülni, ha az ünnepi asztalon kímélő fogásokat is talál, de annak is, ha a legendás Diabess-Györgyteával lepjük meg. Az egyes betegségek esetén leginkább ajánlott gyógynövényeket itt találja.

Miért érdemes minél előbb rendelni?

Talán nem meglepő, de a karácsonyt a Györgytea Webáruházban is nagy sürgés-forgás, készülődés, lázas munka előzi meg.

Csábító, csak a készlet erejéig elérhető válogatásokat állítunk össze – olyanokat, mint például a Békés ünnepeket csomag, és az ünnepek ideje alatt élő kedvezményekkel lepjük meg a Györgytea rajongóit. Mindenekelőtt, próbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni azért, hogy az ajándék időben megérkezzen a fa alá. Karácsony előtt munkatársaink talán még a szokottnál is nagyobb figyelemmel dolgoznak azon, hogy minden megrendelés 5 munkanapon belül útnak induljon.

Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, mivel magát a kézbesítést nem mi végezzük, hogy a kiszállítás a vártnál hosszabb ideig tart. A karácsonyi szezonban érdemes még erre is felkészülni, és nem a legeslegutolsó pillanatra halasztani az ajándék megrendelését.

Meddig rendeljen, hogy időben megérkezzen?

Ha 2023. december 17-ig adja le rendelését a webáruházunkban, a csomag még biztosan ott lehet a fa alatt, azaz megérkezik 2023. december 24-ig.

Tippünk: ha megtalálta a szívének kedves Györgyteát, akkor ne várjon eddig sem, szerezze be máris. Webáruházunk azzal is megkönnyíti a választást, hogy az egyes Györgyteák mellett további termékeket is ajánlunk, illetve hogy kétféle fizetési és háromféle szállítási mód közül választhat.

Hol kérdezhet bennünket a rendeléssel kapcsolatban? A rendeles@gyorgytea.hu e-mail-címre várjuk a levelét, és amilyen hamar csak tudunk, válaszolunk. Hétköznapokon 9 és 16 óra között telefonon is eléri kollégáinkat a +36 (30) 208 0839-es számon.

Örömteli készülődést, boldog ünnepeket és egészséges új esztendőt kívánunk!

Ajánlott termékek

Békés ünnepeket csomag
Egész évben egészségben csomag
Györgytea karácsonyi válogatás csomag
Ragyogó téli reggel csomag