Ehető gyógynövények – Gyógynövényes receptpályázat

A verseny nevezési időszaka lezárult. A beérkezett pályamunkákat Lopes-Szabó Zsuzsa értékeli. Az eredményt július 2-án közüljük a Györgytea Facebook és weboldalán.

Gyógynövényes receptpályázatunkra azokat várjuk, akik mindennap főznek, vagy éppen most bontogatják szárnyaikat, akik kellő kreativitást éreznek magukban, vagy akik fel akarják dobni szürke hétköznapjaikat, és azokat is, akik régóta próbára szeretnék tenni főzőtudományukat – vagyis mindenkit!

Nyugodtan kérhetünk segítséget kicsiktől és nagyoktól is. Használjuk ki a konyhában töltött idő minden percét, és kerekítsünk belőle egy vidám, aktív családi programot. A közös munkánál már csak az együtt elkészített étel elfogyasztása lesz kellemesebb.

Gyógynövényes receptpályázat

A nevezés feltétele:

Az elkészült étel alapanyagának tartalmaznia kell egy vagy akár több ehető gyógynövényt. Az olyan fogásokat, melyek csak díszítésként és nem alkotóelemként tartalmaznak gyógynövényt, sajnos nem fogadhatjuk el.

A versenyre nevezni személyenként egy recepttel és az elkészített étel fotójával lehet, ezeket a palyazat@gyorgytea.hu e-mail címre kell a nevezőnek beküldenie. A leírásban a felhasznált alapanyagok pontos megnevezése és mennyisége mellett az étel elkészítésének folyamatát is ismertetni kell. A levél tárgya legyen: ehető gyógynövények receptpályázat.

Időtartam:

Május 15. és június 14. között várjuk az elkészült pályamunkákat, hogy mindenkinek kellő időt adjunk a tökéletes recept elkészítéséhez. A beérkezett munkákat Lopes-Szabó Zsuzsa, Gyuri bácsi lánya fogja átnézni és értékelni. Eredményhirdetés július 2-án lesz a Györgytea honlapján.

Nyeremények:

A legjobb recepteket közzétesszük honlapunkon, és megosztjuk Facebook oldalunkon, illetve a későbbiekben online magazin formájában is kiadjuk.

1. helyezett: beváltható kupon bármelyik gyógynövénytúránkra (2 fő részére)
2. helyezett: Györgytea ajándékcsomag (10.000 Ft értékben)
3. helyezett: Lopes-Szabó Zsuzsa A bükki füvesember nyomában című könyve dedikálva

A pályázat résztvevői elfogadják a következő pályázati feltételeket:

  • Kizárólag a palyazat@gyorgytea.hu e-mail címre beküldött receptek vehetnek részt a pályázaton.
  • A pályázó csak saját fotóval ellátott receptet küldhet be. A nem saját fotót beküldő pályázó a kép/ek felhasználásából eredő jogkövetkezményekért teljes mértékben felel.
  • A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött recepteket és képeket a Györgytea felhasználhatja. (Pl. a receptek többségét közzétesszük honlapunkon, Facebook oldalunkon és beválogathatjuk egy receptgyűjteménybe.)
  • A zsűrizés után a díjazottokat e-mailben értesítjük. Az értesítő e-mail elküldésétől számítva a díjazottaknak 15 nap áll rendelkezésére, hogy megadják a díjak postázásához szükséges adataikat (pontos név és lakcím). Ezen időtartamon belüli jelentkezés hiányában a díjra a pályázó a továbbiakban nem tarthat igényt.
  • A pályázaton részt vehet minden 18. életévét betöltött, magyarországi címmel rendelkező magánszemély.
  • A pályázó elfogadja, hogy a nyertesek listája minden olvasó számára elérhető lesz, amennyiben ő nyer, teljes nevét honlapunkon és Facebook oldalon feltüntetjük.